Pijuckajte i šetuckajte na zabavnom izletu za Prvi april

featured image

Potrebna je prethodna prijava jer je broj mjesta ograničen

Piti vino je ugodan doživljaj, no pijuckati i pritom u prirodi šetuckati zvuči bolje. Stoga predlažemo da ozbiljno razmotrite opciju za odličan prvoaprilski izlet koji nikako nije šala. Naime, prijave su obvezne, a broj mjesta je ograničen.

Wine & Walk Ludbreg je već tradicionalna enogastro rekreacijska manifestacija koja ljubitelje aktivnog života, finih vina i autentičnih domaćih zalogaja vodi na avanturu kroz brežuljke i vinograde, uz puno smijeha, zabave i već legendarnu završnu zabavu. Uz sve to, 1.4. se u Ludbregu slavi kao “Dan Centra svijeta” pa će grad biti prepun događanja i ljudi što ovo izdanje Wine & Walk Ludbreg čini zaista posebnim i posebno zabavnim.

Wine & Walk ruta vodi kroz šumovit i brežuljkast krajolik ludbreških vinograda na kojem sudionike čekaju degustacijske točke s lokalnim vinarima koji će im nuditi svoja autentična vina, domaće zalogajčiće i dašak lokalne kulture i običaja.
Sama ruta je dovoljno izazovna, a opet dovoljno blaga da je bez napora mogu savladati svi željni dobre zabave, druženja i rekreacije.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment