Simona Halep, pregătită să devină mamă? A trecut pragul unei clinici de fertilizare

featured image

Daily News | Online News

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar în urmă cu doar câteva zile. Sportiva nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, afaceristul fiind cel care a oferit câteva declarații. Se pare că Simona are planuri mari pentru viitor și este decisă să lase trecutul în urmă. Recent a fost surprinsă trecând pragul unei clinici de fertilizare in vitro!

Daily News | Online News cub simona halep animat gif

Simona Halep, pregătită să devină mamă?

Simona Halep și Toni Iuruc au decis, de comun acord conform propriilor declarații, să pornească pe drumuri separate, la doar un an după ce s-au căsătorit civil. Sportiva a solicitat ca intimitatea să îi fie respectată și nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea subiectului. Ea și Toni s-au despărțit la notar, așadar în prezent nu îi mai leagă nimic, poate doar câteva amintiri. 

Citește și: Toni Iuruc, la al treilea divorț! De ce s-a despărțit de primele două soții 

La scurt timp de la despărțire, Simona Halep a fost surprinsă într-un loc la care puțini s-ar fi așteptat: o clinică de fertilizare în vitro din București. Tenismena a sosit la clinică fiind foarte bine dispusă și având un zâmbet larg pe față.

După mai bine de o oră pe care a petrecut-o în incinta clinicii, Simona a părăsit locul, s-a urcat la volanul bolidului de lux și s-a îndreptat spre o altă destinație, conform Cancan. 

Aici puteți vedea imaginile cu Simona Halep la clinica de fertilizare 

Daily News | Online News Toni Iuruc nu are noroc în dragoste. A bifat al treilea divorț

În trecut, Simona Halep vorbea, în cadrul interviurilor, despre dorința de a deveni mama a doi copii sau poate chiar trei! Tot în urmă cu un an, sportiva avea doar cuvinte de laudă la adresa celui care astăzi îi este fost soț, afaceristul Toni Iuruc. 

Vezi și: Ce își dorește Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc 

Toni pare urmărit de ghinion în dragoste. Înainte de a o cunoaște pe Simona, el a mai fost căsătorit cu două femei de care a divorțat dintr-un motiv, devenit parcă o constantă: partenerele de viață i-au fost infidele și au avut relații de natură sexuală cu alți bărbați, lucru pe care Toni nu l-a putut trece cu vederea. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Read Morehttps://newscharotar.com/2022/09/simona-halep-pregatita-sa-devina-mama-a-trecut-pragul-unei-clinici-de-fertilizare/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment