O Damon Lindelof μιλά για την Star Wars ταινία του: 'Μου ζητήθηκε να φύγω'

featured image

Ποτέ μην λες ποτέ όμως.

Γεράκου Γιώτα

Η αποχώρηση του Damon Lindelof από το σύμπαν του “Star Wars” δεν ήταν από επιλογή.

“Ήμουν σε κάτι περισσότερο από συνομιλίες για να ενταχθώ στο σύμπαν του Star Wars”, είπε ο Lindelof σε πρόσφατη συνέντευξη στο Esquire. “Μπήκα στο σύμπαν του Star Wars και μου ζητήθηκε να φύγω”.

Ο συνδημιουργός του “Lost” δούλεψε με τον Justin Britt-Gibson (Counterpart, Into the Badlands) για να γράψει ένα σενάριο μαζί του, αλλά το δίδυμο αποχώρησε από το έργο τον Φεβρουάριο. Ο Lindelof είπε στο Variety νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι το σενάριο του “Star Wars” ήταν μια “πραγματική δουλειά αγάπης”.

Οι αρχικοί σεναριογράφοι αντικαταστάθηκαν από τον δημιουργό του “Peaky Blinders”, Steven Knight, με τον ντοκιμαντέρ Sharmeen Obaid-Chinoy να εξακολουθεί να είναι σκηνοθέτης. Στο Star Wars Celebration στο Λονδίνο, αποκαλύφθηκε ότι η ταινία του Obaid-Chinoy και του Knight θα ξεκινήσει 15 χρόνια μετά το “Star Wars: The Rise of Skywalker” του 2019, με την επιστροφή της Rey (Daisy Ridley).

Σχετικά με το αν θα επέστρεφε ή όχι στο σύμπαν του “Star Wars”, εάν του δινόταν η ευκαιρία, ο Lindelof είπε: “Θα επιστρέψω στην ουρά έξω από το κλαμπ και θα προσπαθήσω να επιστρέψω ξανά; Φυσικά.”

“Αν στην αρχή δεν τα καταφέρετε, προσπαθήστε και προσπαθήστε ξανά”, αστειεύτηκε. “Ή πάλι προσπαθήστε, όπως θα έλεγε ο Yoda”.


Thumbnail credit: Charley Gallay/Getty Images

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment