Υποψήφιο cast φημολογείται για το "Superman: Legacy"

featured image

Ποιοι θα ενσαρκώσουν τους Superman, Lois Lane και Lex Luthor;

Κωνσταντίνα Αχείλα

 Updated 15/05/2023 12:52 μμ.

 Posted 15/05/2023 12:50 μμ.

Ο James Gunn απάντησε στις φήμες που θέλουν τους Nicholas Hoult, David Corenswet, Rachel Brosnahan και πολλούς ακόμα να περνούν από οντισιόν για να πρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη ταινία του DCU, “Superman: Legacy”.

Σύμφωνα με το THR, ο Corenswet (Hollywood) ήταν η “τοπ επιλογή” για να παίξει τον Clark Kent και λέγεται ότι πρόκειται να κάνει το screen test του μετά την Ημέρα Μνήμης, δηλαδή μετά τις 30 Μαΐου. Άλλος ένας ηθοποιός που σκεφτόταν το στούντιο ήταν ο Jacob Elordi (Euphoria), αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός αρνήθηκε να συμμετάσχει, ενώ στις αρχικές συζητήσεις είχαν εμπλακεί και τα ονόματα των Tom Brittney (Grantchester) και Andrew Richardson (The Independent), χωρίς ωστόσο, να υπάρχουν ακόμα επίσημες επιβεβαιώσεις.

Nicholas Hoult, Rachel Brosnahan, and David Corenswet
Από αριστερά προς δεξιά: Οι Nicholas Hoult, Rachel Brosnahan και David Corenswet.

Όσον αφορά τον ρόλο του Lex Luthor, ο Nicholas Hoult (The Great) είναι μια από τις επιλογές. Μάλιστα, δημοσίευμα του Deadline λέει ότι ο ρόλος φέρει το κωδικό όνομα “Apex”, πράγμα που σημαίνει ότι στην ταινία μπορεί να δούμε τον Apex Lex Luthor, την εκδοχή του χαρακτήρα που φέρει υπερδυνάμεις, όπως τον είχαμε πρωτοσυναντήσει στο “Action Comics Vol 2 #1” (2011). Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έχει ενσαρκώσει και πάλι έναν υπερήρωα, τον Hank McCoy/Beast για τις ανάγκες των Χ-Men ταινιών της 20th Century Fox, ενώ ήταν μια από τις επιλογές για τον ρόλο του Batman του Matt Reeves, πριν τον κερδίσει ο Robert Pattinson.

Τέλος, για την ενσάρκωση της Lois Lane υπάρχουν πολλές υποψήφιες, μεταξύ άλλων οι Emma Mackey του “Sex Education”, Phoebe Dynevor του “Bridgerton”, Samara Weaving του “Scream VI” και Rachel Brosnahan του “The Marvelous Mrs. Maisel”, με την τελευταία να λέγεται ότι ήταν “καταπληκτική” στην οντισιόν της, αλλά η ηλικία της (η ηθοποιός είναι 32 ετών), ίσως μπει εμπόδιο, καθώς “είναι μεγαλύτερη ηλικιακά από αυτό που ελπίζει να πετύχει ο Gunn, μια ματιά στους ήρωες της Metropolis μέσα από 20χρονους χαρακτήρες”.

Σε όλες αυτές τις φήμες, ο Gunn αποφάσισε να απαντήσει μέσω του Twitter. Εξήγησε ότι “δεν θα σχολιάσει ποτέ” την εμπλοκή κάποιου ηθοποιού, εκτός και αν θέλει να το κάνει ο ίδιος αργότερα, όπως οι Glenn Howerton και Zachary Levi που ήταν οι τοπ επιλογές του για τον ρόλο του Star-Lord, και ότι μέχρι στιγμής μόνο ένα άτομο έχει ενσωματωθεί στο cast, αλλά όχι σε κάποιον από τους κύριους και προαναφερόμενους ρόλους. Δείτε όσα έγραψε παρακάτω:

For all of you asking, I would never comment on who is or isn’t AUDITIONING for a role. That’s the actor’s business only & isn’t something I’d make public unless they did it first after the fact (like @GlennHowerton or @ZacharyLevi having auditioned for Star-Lord & being top…

— James Gunn (@JamesGunn) May 13, 2023

Η ταινία θα ξεκινήσει το πρώτο κεφάλαιο του DCU, Gods and Monsters, τον Ιούλιο του 2025. Ο Gunn έχει γράψει το σενάριο και αναμένεται να το σκηνοθετήσει, ενώ προς το παρόν ξέρουμε ότι θα διαφέρει από το franchise των “Guardians of the Galaxy”, δεν θα είναι origin και θα αντλεί έμπνευση από την μίνι-σειρά “All-Star Superman” (2005-08) των Grant Morrison και Frank Quitely.

Ποιον από τους παραπάνω ηθοποιούς θα θέλατε να δείτε στους κύριους ρόλους του “Superman: Legacy”; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment