Yeni Galaxy SmartTag yolda, Samsung Galaxy S23 FE ise tarih olmuş olabilir



Samsung Galaxy S23 FE LOG Tasarım

Geçtiğimiz haftalarda “Fan Edition” serisi bu yıl devam ettirilebilir, önümüzdeki dönemde Samsung Galaxy S23 FE modeli lanse edilebilir haberi gündeme gelmişti.

Samsung Galaxy S20 FE pazarda çok ses getirmiş, bu yüzden üstüne Galaxy S21 FE tanıtılmıştı. Galaxy S22 FE’yi atlayan Samsung, geçtiğimiz hafta bu konuda 2023’ü boş geçmeyecek detayı ile gündeme gelmişti. Güney Kore merkezli bir kaynak, Samsung Galaxy S23 FE yıl sonuna doğru lanse edilerek pazara sunulabilir demişti. Direkt olarak Galaxy S23’ün “fiyat-performans” odaklı versiyonu olacak denilen telefon, daha sonra Galaxy S23 gibi Snapdragon 8 Gen 2 değil Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci üzerine kurulabilir detayı ile ses getirdi. Telefon hakkında bugün konuşan sağlam başka bir kaynak ise Galaxy S23 FE’nin gelmeyeceğini iddia etti. Bu konuda şimdilik sadece “Bu yıl bir S23 FE olmayacak gibi görünüyor” diyen Roland Quandt, kendisi de sektör içerisinde önemli kaynaklara sahip olduğundan Galaxy S23 FE’nin dedikodularını erkenden rafa kaldırmış gibi görünüyor. Daha önce uygun fiyatlı amiral gemisi Galaxy S23 FE’yi öne çıkarmak adına Galaxy A74 modelini iptal edecek bilgisi verilen Samsung, telefon tarafında küresel ekonomik sorunların etkisiyle düşüş yaşıyor ve bunu değiştirmek adına güçlü ancak nispeten ucuz telefonlara hiç olmadığı kadar çok ihtiyaç duyuyor. Bu açıdan Galaxy S23 FE gerçekten iptal olduysa bu büyük bir potansiyelin kaçırılacağı anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung, Bixby için büyük bir güncelleme gerçekleştirdi

Bu arada Samsung Galaxy S23 FE gelmeyebilir ancak SamMobile’ın özel haberine göre yeni Galaxy SmartTag modeli 2024 yılında karşımıza çıkarılacak. Apple AirTag gibi bir takip aksesuarı olan ürünün yenisi, henüz ne tarz geliştirimeler taşıyor bilinmiyor. Ancak modelin hemen her kalemde daha güçlü ve özellikle güvenli hale getirilmesi bekleniyor. Mevcut model hakkındaki detaylar direkt olarak buradaki haberimizde yer alıyor.

Samsung Galaxy S23 FE detayı yanında bunlar da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment