2022 Apple 10.9-inch iPad Air (Wi-Fi + Cellular, 256GB) - Space Grey (5th Generation)

2022 Apple 10.9-inch iPad Air (Wi-Fi + Cellular, 256GB) – Space Grey (5th Generation)


Apple iPad Air 10.9 inci (Wi-Fi + Cellular, 256GB) – kelabu angkasa (Generasi ke-5) 2022 adalah tablet terkini dari Apple yang mempunyai ruang storan 256GB dan boleh mengakses internet secara selular. Tablet Kelabu Angkasa ini dilengkapi dengan pameran Retina 10,9 inci yang memberikan gambar berkualiti tinggi dan jelas. Selain itu, ia dilengkapi dengan sokongan Apple Pencil dan Magic Keyboard untuk memberikan pengalaman menulis dan mengedit yang lebih lancar.

Di bawah hood, tablet ini ditenagakan oleh cip A14 Bionic yang mempunyai keupayaan memproses yang hebat untuk menjalankan aplikasi dan permainan yang lebih berat. Ia juga dilengkapi dengan sokongan jaringan 5G untuk pengalaman internet yang lebih laju. Bateri yang lebih besar memberikan masa penggunaan yang lebih lama dan ia dilengkapi dengan pengimbas sidik jari Touch ID untuk keamanan.

Kesan keseluruhan adalah tablet yang sangat canggih, cepat dan boleh diandalkan. Apple iPad Air 10.9 inci (Wi-Fi + selular, 256GB) – kelabu angkasa (Generasi ke-5) 2022 adalah pilihan terbaik untuk sesiapa yang mencari kaedah mudah dan selamat untuk berinternet dan bermain permainan.

Apple M1 chip with Neural Engine
12MP Wide camera
Up to 256GB of storage
Available in Blue, Purple, Pink, Starlight and Space Grey
Stereo landscape speakers
Touch ID for secure authentication and Apple Pay

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment