Samsung Galaxy S23 için kilit özellikler bunlar olabilir

Online News


Online News Samsung Galaxy S23 LOG Görsel

2023’ün başında gelecek Samsung Galaxy S23 serisi için sızıntılar sürüyor. Bu sefer ana model için kilit detaylar sızdırıldı.

Üç farklı modelden oluşacak ve 2023’ün başında lanse edilecek Samsung Galaxy S23 serisi bu aralar gündemden düşmüyor. Bu sefer Galaxy S23 özelinde bir sızıntı geldi ve telefonun yüzde 99 ihtimalle doğru temel özellikleri listelendi. Buna göre telefon 6,1 inç FHD+ 120 Hz AMOLED ekran üzerine kuruluyor, gücünü Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alıyor, en altta 8 GB RAM taşıyor, 128 GB ile 256 GB depolama seçeneklerine sahip ve kutusundan Android 13 + OneUI 5 ile çıkıyor.

Önünde 10 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak akıllı telefon, arkasında üç kamerayı bir araya getiriyor. Burada spesifik olarak OIS’e sahip 50 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + 10 megapiksel telefoto kameraları karşımıza çıkıyor. 3.900 mAh taşıyan ailenin en altındaki model Samsung Galaxy S23, bu pil için sadece 25W kablolu, 15W da kablosuz şarj sunuyor.

Yeni seride elbette özellikle en üstteki Galaxy S23 Ultra dikkat çekiyor. Bu model özellikle kamera konusunda iddialı geliyor. Kaçıranlar için Galaxy S23 Ultra’da 200 megapiksel bir ana kamera olacak ve bu kamera daha önce sızan bilgilere göre 1/1.3 inç boyutunda bir sensörü temel alacak. F1.7 diyafram değeri ile desteklenecek sensörün, kaynaklara göre 0.6µm piksel boyutu bulunuyor. Samsung’un elinde şu an iki farklı 200 megapiksel kamera sensörü bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu konuda ilk çözüm ISOCELL HP1 olmuştu. Bunun üstüne geçtiğimiz aylarda ISOCELL HP2 adı atlanarak ISOCELL HP3 dahil edildi. Çıkan bilgiler doğru çıkarsa Galaxy S23 Ultra’da sadece Samsung telefonlara özel yeni bir 200 megapiksel sensöre ver verilecek. Bu yeni sensöre ISOCELL HP2 adı verilebilir ya da çok daha farklı bir isim seçilebilir.

Samsung Galaxy S23 detayları yanında bu da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment