Roxana Nemeș, primele declarații după episodul ”balconul”: ”O spun cu mare mândrie”

featured image

Daily News | Online News

Roxana Nemeş a vorbit pentru prima dată despre „escapada” soţului într-un platou de televiziune. Artista se pare că a trecut destul de repede peste episodul „balconul”, chiar la câteva zile, după ce „inevitabilul” s-a produs. 

Roxana Nemeş a muncit din greu pentru visul său, acela de a deveni cântăreaţă, după cum a declarat chiar ea. Încă de la o vârstă fragedă, blondina şi-a dorit să ajungă în lumina reflectoarelor, lucru care s-a şi întâmplat.

CITEŞTE ŞI: ROXANA NEMEȘ, MĂMICĂ PENTRU PRIMA OARĂ?! IMAGINILE CARE LE-AU DAT FANILOR DE GÂNDIT

A devenit cunoscută, apreciată, curtată și ulterior și-a găsit și sufletul pereche, cu care a ajuns în faţa altarului. Ca în orice căsnicie, Roxana şi partenerul său au trecut şi prin momente grele. Iar unul dintre ele a fost episodul ”balconul”. (VEZI DETALII AICI)

Deşi a traversat o perioadă dificilă, vedeta a înţeles că sunt alte lucruri care contează în viaţă. Iar unull dintre ele este faptul că soțul ei a susținut-o necondiționat în cariera sa și a ajutat-o să evolueze ca om și artist.

Roxana Nemeş a participat la emisiunea Splash! vedete la apă, iar ”escapada” milionarului a avut loc chiar în zilele în care ea era la filmări, în Bacău. Colegii săi au observat că ceva este în neregulă cu artista, iar Iulia Albu nu s-a ferit să intre mai „adânc” în problema.

Astfel, în timpul emisiunii a avut loc un dialog, în care Roxana a explicat, mai pe ocolite ce a simţit în acele zile.

Iulia Albu: Roxana, ce voiai tu să fii când erai mică?

Roxana Nemeş: Cântăreaţă… de la 4 ani cântam în casă sau prezentam.

Iulia Albu: Eu am avut senzaţia că pentru o secundă, ai pus asta pe locul doi.

Roxana Nemeş: Niciodată nu o să renunţ la asta, indiferent cât de greu mi-ar fi, dar am ajuns la o maturitate şi la o vârstă în care îmi dau seama că e foarte important să nu mai fi frustrat pentru faptul că eşti sau nu acolo unde poate ai vrea să fii şi important e să faci bani.

Iulia Albu: Mă surprinzi cât de darnică eşti în continuare cu anumite persoane din viaţa ta, mă surprinzi că nu ai spus cu subiect şi predicat, de fapt, care este problema şi de ce astăzi te-am văzut puţin mai… puţin Roxana din anii trecuţi. Mai puţin încrezătoare în tine, mai puţin veselă.

Nea Mărin: Eu nu înţeleg nimic din ce spune. Vorbesc serios.

Roxana Nemeş: Eu înţeleg foarte bine ce îmi transmite Iulia.

Iulia Albu: Să ştii Roxana că uneori e bine să fii doar om.

Roxana Nemeş: Exact. Bravo. Mi-a plăcut asta. N-am pus şi nu o să pun niciodată pe locul doi cariera. Am foarte mută înţelegere şi susţinere din spate, chit că nu se vede treaba asta, dacă vrei să spun…

Iulia Albu: Nu vreau să spui. Nu acesta este scopul emisiunii. Nu venim ca să vorbim neapărat despre lucruri…

Roxana Nemeş: Eu cel mai mult am evoluat în ultimii ani. Mulţumesc Doamne! Şi în carieră şi ca om şi o spun cu mare mândrie şi datorită omului de lângă mine. Şi cu asta am spus tot cred.

Înainte să-i dea notă Roxanei, jurata Iulia Albu i-a transmis concurentei și un mesaj: ”Arde-l!”.

Read Morehttps://newscharotar.com/2022/09/roxana-nemes-primele-declaratii-dupa-episodul-balconul-o-spun-cu-mare-mandrie/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment