Ozana Barabancea a izbucnit în lacrimi la Te cunosc de undeva: „M-a răscolit acest moment!”

featured image

Daily News | Online News

Cea mai recentă gală «Te cunosc de undeva», difuzată sâmbătă seară de la ora 20:00, pe Antena 1, a fost un spectacol încărcat de emoție. WRS și Emilian au ieșit din zona lor de confort cu o schimbare dramatică de genuri muzicale, reprezentând o trupă care a înregistrat un succes fulminant la începutul anilor ’90. Prestația a răscolit amintiri nostalgice în inimile juraților. 

Daily News | Online News image

Ozana Barabancea a izbucnit în lacrimi la Te cunosc de undeva: „M-a răscolit acest moment!”

WRS și Emilian au stat ore întregi la machiaj pentru a se transforma în legendara trupă rock Scorpions.

Următoarea piesă e un superhit al genului hard-rock!”, i-a introdus Pepe pe scena de la «Te cunosc de undeva» pe WRS şi Emilian.

Citește și: Ei sunt câștigătorii ediției cu numărul patru al noului sezon ,,Te cunosc de undeva”

Cei doi au interpretat cunoscutul hit The Wind of Change, care a adus o mulțime de amintiri juraților și prezentatorilor.

A fost un moment care mi-a răscolit amintiri, m-a făcut să plâng un pic!”, a mărturisit cu sinceritate Ozana lui WRS şi Emilian.

Nu rata nici: Spectacol la «Te cunosc de undeva»! Ce sacrificii fac concurenții

“Ne-aţi băgat într-o stare…mi-aţi amintit de copilărie, atunci când mergeam la bairam!”, a adăugat cu nostalgie Pepe. 

Dacă sunteți curioși să vedeți cum s-au descurcat Emilian și WRS la categoria hard-rock, un gen total atipic pentru cei doi artiști autohtoni, aflați sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, la show-ul Te cunosc de undeva!. 

Daily News | Online News Ozana

Imaginea 1/15:
Ozana

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment