Fotografija koja je zalutala na Internet: Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom intimnom venčanju (foto)

featured image

Daily News | Online News

Aleksandar i Tamara Vučić ovako su izgledali na venčanju

Predsednik Srbije brižljivo čuva privatni život, što je u skladu sa odgovornom funkcijom koju obavlja. Ipak, s obzirom na veliku popularnost u narodu i činjenicu da je svaki dan prisutan u medijima, neke zanimljivosti uspevaju da se iskradu iz njegovog doma.

Pročitajte: Nije udata i nema decu – Desna ruka Aleksandra Vučića je ova prelepa dama, uspeh je njeno srednje ime

ATA Images

 

Aleksandar Vučić i politikolog Tamara Đukanović venčali su se u decembru 2013. godine u „Domu garde“ na Topčideru, otkrili su tada neki portali. Sve se odvijalo pod velom tajne i budnim okom pripadnika vojne policije, a svadbi su prisustvovali samo odabrani gosti.

Pročitajte: Prizor koji se ne viđa često – Prva dama Tamara Vučić u romantičnoj venčanici s potpisom domaćeg dizajnera (foto)

Privatna arhiva

 

Predsednik nije želeo da od svog venčanja pravi pompu. Ipak, neke fotografije pronašle su put do javnosti. Tamara, dama od stila, blistala je u elegantnoj venčanici bez rukava, dok se predsednik odlučio za klasično crno odelo. Srećni, veseli, nasmejani… Nezaboravan dan ulepšala je i raskošna torta.

Par je 2017. godine dobio sina Vukana.



hellomagazin.rs



ATA Images

Read More



https://newscharotar.com/2022/09/fotografija-koja-je-zalutala-na-internet-ovako-su-aleksandar-i-tamara-vucic-izgledali-na-svom-intimnom-vencanju-foto/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment