10 spahoteller du bør besøke i høst

Daily News | Online News

Daily News | Online News

Vi har funnet frem 10 spahoteller i Norge som passer for deg som lengter etter en avslappende getaway fra hverdagen, enten du vil ta med deg venner, kjæresten eller nyte tiden alene.

THE THIEF Spa, Oslo

Daily News | Online News

The Thief ytterst på Tjuvholmen i Oslo kan by på 800 kvm velvære. Spa-anlegget er inspirert av norsk natur, innredet med røffe materialer i kontrast med rene og minimalistiske linjer. En stor fordel for deg som liker å bade i havet, gjerne hele året, er at dette ligger rett ved sjøen. Du har tilgang til både brygge og badestige, og kan rusle bort i spa-tøflene dine. Innendørs har spaet 12-metersbasseng, finsk badstue og dampbadstue. Du kan også booke ulike behandlinger både til kropp og ansikt. Spaet har også tilknytning til treningsrom, så mange gjester velger å ta en skikkelig treningsøkt før det skal slappes av (treningsrommet er kun tilgjengelig for hotellets gjester og medlemmer). Skal du bo på hotellet, og ikke kun spaet så har du også kort vei til shopping på Aker Brygge, og også Karl Johan – hvor du finner alt fra eksklusive YSL, til kjedebutikker som Zara, COS og Hennes & Mauriz.

Daily News | Online News Farris Bad, Larvik

Daily News | Online News Farris bad

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord.

Hotellet er bygget på, og faktisk over stranden. Og dette utnyttes heldigvis – året rundt kan du gå rett ut i havet fra en badetrapp helt ytterst på hotellet, og deretter rett inn i badstue med sjøutsikt. Spaet er delt inn i flere etasjer og soner, og som gjest er det veldig deilig fordi det føles ikke så fullt av folk. I første etasje finner du ulike badstuer og fotbad, i midten et større basseng og øverst både avslappende senger for en god bok, og badstuer. Du har hele tiden utsikt til havet. Du kan også booke behandlinger for ansikt og kropp, og det er mulig å melde seg på yoga-eller meditasjon. Hotellet har god restaurant for lunsj og middag, med lokal mat. Gjerne sjømat. Selv om det er verdt å bare nyte hotellet og slappe av, så er det verdt å nevne at du i nærheten finner Larvik golfklubb, du kan teste padel, ellers er det ofte kunstutstillinger i nærområdet.

Daily News | Online News The Well Spa Resort utenfor Oslo

Daily News | Online News

The Well føles som en egen verden helt for seg selv, og tenk at dette stedet ligger kun 15 minutters kjøretur utenfor Oslo. Her kommer du til et gigantisk bygg som likevel er helt skjermet i skogen. Og ja, du har sikkert hørt ryktene – folk er nakne! For The Well har fått mye omtale for at man må bade naken, men det stemmer ikke helt. Du kan velge. Enten; naken, spaets badetøy eller du surrer en peschtemal rundt deg når du går inn i badstuen.

Nettavisen Reisetips´ opplevelse av stedet er uansett at det er avslappende og lite fokus på annet enn å nyte fasilitetene. Her finner du et gigantisk basseng midt i lokalet, med boblesenger, nakkedusjer og motsrøm.  Rundt dette bassenget finner du boblebad og alt fra kaldkulp, varmt kildebad, varmt mineralbad, og badstuer. For å bare nevne noe. Stedet er gigatisk, og du kan fint bruke en hel dag her uten å ha runda alt. Vi er spesielt glad i de ulike badstue ritualene man kan melde seg på, og en klar favoritt er «aufguss».  Spaet har også stort utendørsbasseng for svømming, og her er det som å komme utenlands om sommeren. 


Ellers har du tilgang til café med smoothie og bowls, og både lunsj og middag i Brasseriet. Hotellet til The Well åpnet i fjor, og går du for overnatting kan du spise på den japanske restautanten Mori. 

Daily News | Online News Lysebu Hotel i Oslo

Daily News | Online News Lysebu hotell og spa

Lysebu lar deg få et avbrekk fra byens kjas og mas, samtidig som beliggenheten tillater deg å komme deg raskt ned til Oslo sentrum. Hotellet er omgitt av uberørt natur, som bidrar til den rolige og behagelige atmosfæren. Ta me deg noen du er glad i og benytt dere av hotellets spa -og velværetilbud og steng resten av verden ute.

Daily News | Online News Holmen Fjordhotell

Daily News | Online News

Ikke lange veien vest for Oslo ligger Holmen Fjordhotell idyllisk til ved kanten av Oslofjorden. Her kan du la overnattingen bli et spaopphold med en dag i det deilige spaet med basseng og boblebad, samt en tur i badstuen på moloen.

Daily News | Online News Sundvolden Hotel ved Tyrifjorden

Daily News | Online News

Dette overnattingsstedet får stadig skryt for både beliggenhet og service. Plassert ved Tyrifjorden en liten kjøretur unna Oslo, byr hotellet på overnattingspakker med massasjer og kroppsbehandlinger hos erfarne terapauter.

Daily News | Online News Solstrand Hotel og Bad, Os

Daily News | Online News

Spaet består av svømmebasseng, badstue og en velvære-avdeling som tilbyr behandlinger. Skandinavisk natur er tydelig hotellets tema, med treverk i eik og bjørk, kleberstein og skifter. I tillegg har du fantastisk utsikt over fjorden.

Daily News | Online News Norefjell Ski & Spa

Daily News | Online News

Unn deg noen fine høstdager på fjellkontor, og benytt deg av det flott spa-anlegget på Norefjell ski og spa.

Daily News | Online News Hotel Union Geiranger

Daily News | Online News

Dette spahotellet kan skilte med en spektukalær utsikt over Geirangerfjorden. Bruk dagene ute i den storslåtte naturen i Geiranger, og kom hjem til ro og avslapning i spaet som er fordelt på  innendørs-og utendørsbassenger, badstue og boblebad.

Daily News | Online News Britannia Spa

Daily News | Online News

Det ultimate stedet for en pustepause i Trondheim sentrum! Britannia Spa inviterer deg inn til en drømmeverden med et vakkert spa innredet som en moderne og elegant oase. De tilbyr et omfattende behandlingstilbud med seks behandlingsrom, oppvarmet basseng, flere badstuer, isbad, avslapningsrom, et stort treningsrom.

Read Morehttps://newscharotar.com/2022/09/10-spahoteller-du-bor-besoke-i-host/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment