Újrahasznosították a Csókkirályt | Koncert.hu

Újrahasznosították a Csókkirályt | Koncert.hu

A Csókkirály feldolgozásával állítólag régi álma vált valóra a fiatal rappernek: az ikonikus szám egy teljesen új oldalát mutatja meg – mindezt úgy, hogy az eredeti sláger karakterisztikus elemei továbbra is visszaköszönnek, ezzel is tisztelegve a Hungária és Fenyő Miklós előtt. Elmondása szerint könnyen tudott azonosulni a Csókkirály karakterével, illetve annak laza és vagány stílusával, ezért is esett erre a dalra a választása.

„Már tiniként is szívesen belebújtam a Csókkirály szerepébe – bár ki ne tenné? Egy népszerű, sokak által ismert, csibész figura, akiről fiatalon sokan álmodoztak. Ekkor is szerettem a figyelem középpontjában lenni, valószínűleg ezért is kerültem a zenei pályára” – mondta el T. Danny, azaz Telegdy Dániel a dalpremier kapcsán.

 A dalhoz készült videóklipben még Fenyő Miklós is feltűnik egy jelenet erejéig.

„Megtisztelő és egyben szuper élmény volt a dalon dolgozni. Őszintén nem gondoltam volna, hogy valaha hozzányúlhatok egy ilyen kaliberű slágerhez. Nagyon boldog vagyok, hogy mindezt úgy tehettem, hogy nem csak az eredeti műhöz, de önmagamhoz is hű maradhattam” – tette hozzá T. Danny.

A feldolgozás a Yettel Stage zenei platform keretében jött létre, amelynek idei célja, hogy megmutassa a régi kincsekben lapuló értékeket. T. Danny augusztus 17-ei koncertjén a  jól ismert saját dalai mellett élőben első alkalommal a Csókkirály új változata is megszólal majd a Budapest Parkban. A koncertre a rajongók használaton kívüli mobiljuk segítségével is bejuthatnak: ha augusztus 13-ig visszaviszik valamelyik üzletbe, sorsoláson vehetnek részt és páros VIP belépőt nyerhetnek az eseményre.

T. Danny, Csókkirály, újrahasznosítás

Source link

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment