Random News

Side Ads

Nye anklager mot Lizzo etter søksmålet

featured image

Nye anklager mot Lizzo etter søksmålet

ARTISTER: Lizzo under en konsert i Norge i februar og Beyonce under Grammy Awads i februar.

Filmskaper som jobbet med verdensstjernen beskriver henne som «arrogant, selvsentrert og uvennlig». Det kan også se ut til at Beyoncé nå vender ryggen til Lizzo.

Publisert:

Nylig ble det kjent at tre tidligere dansere anklaget den amerikanske popartisten Lizzo for en rekke forhold, blant annet at de ble utsatt for seksuell trakassering og et fiendtlig arbeidsmiljø.

Danserne hevder at sangeren skal ha presset dem til å ta på en nakendanser under et live sexshow i Amsterdam, etter en konsert i byen.

Ifølge søksmålet skal Lizzo angivelig ha presset en av danserne til å ta på brystene til en av de nakne kvinnene, skriver Billboard. Hun skal også ha presset et av medlemmene i sikkerhetsstaben til å gå opp på scenen, før hun ropte «ta den av».

Etter at nyheten om søksmålet brøt ut, har det dukket opp flere nye anklager mot verdensstjernen.

Artisten har foreløpig verken kommentert søksmålet eller de øvrige anklagene.

IKKE UTTALT SEG: Kritikken rundt verdensstjernen, som har over 25 millioner månedlige lyttere, har haglet den siste tiden. Selv har hun ikke kommentert saken eller anklagene.

– Behandlet så respektløst av henne

Filmskaper Sophia Nahli Allison (36) er blant dem som har delt sine opplevelser med verdensstjernen.

«I 2019 reiste jeg litt med Lizzo for å være regissør på dokumentaren hennes. Jeg dro min vei etter omtrent 2 uker», skriver Allison på Twitter og legger til:

«Jeg ble behandlet så respektløst av henne. Jeg var vitne til hvor arrogant, selvsentrert og uvennlig hun er».

Videre skriver hun at «denne typen maktbruk skjer altfor ofte», og at hun støtter danserne.

Dokumentaren «Love, Lizzo», som ble utgitt i 2022 på HBO Max, ble regissert av Doug Pray. ET Online skriver at det er uklart om Allison var den opprinnelige regissøren på dette prosjektet, eller om hun filmet et annet prosjekt.

Støtter Lizzos dansere

Også Lizzos tidligere kreative leder, Courtney Hollinquest, har gått ut i sosiale medier og støttet danserne.

«Jeg er ikke en del av søksmålet – men dette var i stor grad min erfaring i min tid der. Stor shoutout til danserne som hadde mot til å bringe dette frem i lyset», skriver Hollinquest på en Instagram-story.

FLERE ANKLAGER: Lizzo er også anklaget for å ha gjort en av danserne, Arianna Davis, oppmerksom på hennes vektøkning, ifølge Billboard.

Hun skriver videre at hun selv ikke har vært en del av den verdenen på nesten tre år – av en grunn.

«Jeg applauderer veldig dansernes mot til å bringe dette frem i lyset. Og jeg sørger over deler av min egen erfaring. Jeg vil sette pris på rom til å forstå følelsene mine», avslutter hun.

Beyoncé utelot Lizzos navn

Beyoncé (41) holdt tirsdag sin siste konsert av hennes «Renaissance»-turné i Boston.

Under fremføringen av sangen «Break My Soul (Queen’s Remix)» pleier popstjernen å liste opp en rekke svarte kvinnelige artister – som vanligvis inkluderer Lizzo.

Denne gangen skal Beyoncé imidlertid ha utelatt Lizzos navn, og valgte i stedet å nevne artist Erykah Badus etternavn fire ganger mens hun sto på scenen, skriver en rekke medier, blant dem TMZ.

Det er uvisst om utelatelsen har sammenheng med søksmålet mot Lizzo. Badus navn har også normalt figurert i Beyoncé-låten, men da kun én gang.

Tidligere denne uken hintet Badu på sin Insta-story om at Beyoncé hadde tyvlånt klesstil av henne.

– Jeg er visst alles stylist, meldte Badu der.

ENDRET TEKST: Beyoncé.

Lizzo, som egentlig heter Melissa Viviane Jefferson, slo for alvor gjennom i 2019 med albumet «Cuz I Love You», med hitlåter som «Juice», «Good as Hell» og «Boys».

Publisert:

Source link

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo