Random News

Side Ads

Tour de france, Alexander Kristoff

Tour de france, Alexander Kristoff

Jasper Philipsen fortsetter å være lynrask i Tour de France-spurtene. Onsdag var Alexander Kristoff nær, men greide ikke henge med mot slutten.

Etter en tøff kupert etappe tirsdag, skulle spurterne igjen få sjansen på den ellevte etappen fra Clermont-Ferrand til Moulins.

Philipsen har hittil i Touren vært nærmest utilnærmelig i spurtetappene. Belgieren står nå med fire etappetriumfer i årets ritt, mens danske Mads Pedersen slo Philipsen på 8. etappe.

Les også: Carlo Ancelotti stilles for retten

Norske Uno-X har ikke helt fått det til å stemme på spurtetappene enn så lenge. Onsdag leverte Søren Wærenskjold et godt opptrekk for Alexander Kristoff, men det gikk akkurat ikke. Kristoff trillet i mål på sjetteplass.

– Jeg synes vi kommer oss fint fram der det er veldig kaotisk. Søren får meg fint fram opp oppløpet og det blir litt langt mot mål. De andre var sterkere. Jeg synes vi må få godkjent for forsøket, sa Kristoff til TV 2.

– Det koster sykt mye å komme i front. Det holder ikke lenge, fortsatte Uno-X-kapteinen.

Les også: Reagerer på Geir Bakkes forklaring: – Jeg ville ikke brukt det ordet

Med fem mil igjen av onsdagens etappe var Andrey Amador og Daniel Oss de eneste i bruddet, og de hadde heller ikke langt ned til hovedfeltet. Brudduoen ble enkelt kjørt inn og etappen ble avgjort i massespurt.

Torsdag venter en kupert etappe fra Roanne til Belleville-en-Beaujolais. Der skal sykkeleliten over mange kategoriserte stigninger. Deretter beveger rittet seg inn i alpene og skal gjennom tre knalltøffe fjelletapper.

(©NTB)

Source link

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo