Random News

Side Ads

Lewis Hamilton blij met podium en verrast door snelheid McLaren: "Ik kon het niet bijhouden"

Lewis Hamilton blij met podium en verrast door snelheid McLaren: “Ik kon het niet bijhouden”

Lewis Hamilton kijkt met een lach naar zijn gescoorde podium op het circuit van Silverstone. De Brit heeft het podium naar eigen zeggen niet aan zichzelf of het team te danken, maar aan de uitzinnige Britse fans die hem hielpen aan zijn opmars.

Lewis Hamilton Max Verstappen

De Grote Prijs van Groot-Brittanni was, zoals we uit het verleden gewend zijn, opnieuw een spektakelstuk met mooie inhaalacties en veel strijd. Hamilton genoot weer van zijn thuisrace: “Silverstone zette een geweldige show neer. Ik voelde de energie, ik voelde de steun. Dat is de reden dat we hier staan.”

Hamilton sprak vol lof over zijn oude werkgever McLaren, maar een lief woordje voor voormalig rivaal en racewinnaar Max Verstappen kon er niet van af: “Gefeliciteerd aan Lando en McLaren. Het is het team waar ik ben begonnen, dus het is mooi om te zien dat ze het zo goed doen. Hun auto ging snel door de hogesnelheidsbochten, wauw. Ik kon het niet bijhouden, maar we hadden een goede kleine strijd bij de herstart. De start was niet zo geweldig voor ons, maar de long run op de mediums was echt geweldig. Dit is positief voor ons als team; we weten dat we niet zo veraf zijn. We moeten gewoon blijven werken en dan pakken we die jongens vooraan.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

Source link

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo