Ona je divna i 'classy', osvojila nas je torbom i hit hlačama

featured image

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sa špice nam stiže jedan classy styling koji osvaja odabirom boja, a u prvom su planu romantičan sako, nepogrešive hlače i prekrasna torba koja se savršeno uklopila u cijelu priču

Mali predah od cargo hlača i predimenzioniranih tenisica? Može! Zagrebačka špica, koja ove sezone zbog općepoznatih klimatoloških okolnosti ‘radi’ smanjenim intenzitetom, ima i svoju drugu stranu, na kojoj su elegancija i klasika iznad trendovskih hitova.

A ova profinjena zagrebačka ljepotica pokazala nam je da i dnevne kombinacije mogu izgledati posebno, sofisticirano, elegantno… I sve to s daškom pravog glamura!

Romantični sakoić kariranog uzorka pokazao se kao pun pogodak u kombinaciji s bijelim hlačama na traper, denim modelom kakav će u narednim mjesecima biti jako tražen i nošen. Look je upotpunjen tenisicama, ženstvenim sunčanim naočalama i još jednim komadom koji je cijelu priču dodatno učinio posebnom – prekrasnom, upečatljivom plavom torbom.

“Konačno nešto classy, bravo za damu” – kaže jedan od komentara na našem Instagram kanalu na ovu kombinaciju. Slažete li se s njim?

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment