Cum să deosebești o femeie coreeană, chineză și japoneză?

Pentru noi, europenii, este dificil să facem deosebire dintre femeile din Asia. La prima vedere s-ar părea că cele din China, Coreea și Japonia sunt la fel. În realitate, există diferențe mari între cele trei națiuni, și vă spunem care anume.

Modul de comunicare


Se crede că femeile japoneze sunt cele mai politicoase. În modul de comunicare, cuvintele sunt pronunțate calm, tonul este politicos, monoton. Prin urmare, în Japonia, în locuri publice, femeile vorbesc întotdeauna cu o voce înăbușită și liniștită pentru a nu deranja pe ceilalți interlocutori. În China, totul este diferit: țara este arhiplină de diferite naționalități, se vorbesc dialecte diferite, așa că atunci când vorbești cu o femeie chineză, există o presiune tonală. Conversația tare sau râsul este normă de comportament pentru femeile din China. Într-o conversație cu femei coreene, inserțiile de cuvinte de politețe sunt destul de prezente.

Comportamentul


Dacă aruncați o privire mai atentă, puteți vedea diferențele dintre femeile coreene, japoneze și chineze în ceea ce privește comportamentul în locurile publice. Femeile japoneze și coreene salută cu plecăciuni, această cultură este foarte dezvoltată în aceste țări. Plecăciunile se folosesc la evenimente, pe stradă sau la alte adunări formale sau informale. Cu străinii respectă etica europeană – dacă este necesar, dau mâna.
Femeile din China sunt mai ”relaxate”, o strângere de mână este suficientă.

Stilul vestimentar


Japonia este o țară cu un venit pe cap de locuitor, respectiv, mai mare, iar femeile japoneze poartă haine de calitate înaltă. Stilul și carisma în vestimentație – simbolul femeilor japoneze. Femeile din China sunt practice – pot purta ceva nepotrivit vremii sau deplasat, de exemplu, pot fi văzute seara în magazin îmbrăcate în pijama, ceea ce femeile japoneze nu își pot permite niciodată.
Femeile coreene sunt la mijloc, au ocolit femeile chineze prin stil, dar sunt încă departe de fashionistele japoneze.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment