Česko

featured image

Čeští hokejisté pokračují v úspěšném vstupu do mistrovství světa ve Finsku a Lotyšsku. Zvítězili i ve druhém utkání skupinové fáze, když Kazachstán porazili jasně 5:1. Potíže přinesla jen prostřední část zápasu.

Reprezentanti měli v úvodní části navrch, na gól se však čekalo až do konce 9. minuty, kdy přesně pálil obránce Zbořil. Druhou branku přidali jeho spoluhráči v početní převaze v polovině 16. minuty, kdy se do puku opřel Kubalík. 

V polovině druhého dějství měl střelec z Detroitu šanci přidat svůj druhý zásah z trestného střílení po faulu na Fleka. Na kazašského brankáře ale s blafákem nevyzrál. A přišel trest, protože krátce poté překonal Langhamera při jeho prvním startu na šampionátu Muchametov. 

Potřebné uklidnění zařídil na začátku třetí třetiny svým třetím gólem na turnaji Sedlák. Ve 46. minutě se podařilo využít další přesilovku, kdy předvedl nechytatelnou ránu bek Košťálek. 

Kubalík se nakonec druhého gólu dočkal, vstřelil ho v předposlední minutě a uzavřel skóre na konečných 5:1. Národní tým tak má po dvou zápasech plný počet šesti bodů. 

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment