Reserved ima haljinu od 18 eura koju svi žele u ormaru

featured image

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Lijepe stvari nisu nužno i skupe, a najbolji dokaz stiže nam iz trgovina modne kuće Reserved, gdje jedna hit haljina od 18 eura (135 kn) privlači veliku pažnju

Ako nas je proljeće u travnju u potpunosti razočaralo, nadamo se da će svibanj, mjesec koji je pred vratima, donijeti kudikamo više sunca i popratnih pozitivnih vibracija. A to automatski znači – i više dobre mode. I više prilika u kojima ćemo konačno nositi sve te lagane krpice. A ako kojim slučajem još uvijek u modnom smislu niste spremni za tople dane, jedan dobar prijedlog stiže iz Reserveda.

Jedna haljina koju prati više nego korektna cijena privlači veliku pažnju, i po tko zna koji put nam dokazuje da lijepe stvari nisu nužno u sjeni visokih cijena. A ova je haljina, kao što ćete i sami vidjeti, komad koji vrijedi svake lipe. Točnije, svakog centa!

Reserved

Reserved

Jednostavna pamučna haljina u hit nijansi superpopularne zelene boje jedna je od dvije najprodavanije haljine iz Reservedove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. Haljina okruglog izreza i kratkih rukava u znaku je pojasa za vezanje oko struka i bočnih proreza, a čeka vas po cijeni od 17,99 eura (35,55 kn).

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Ako vam se ne sviđa u ovom bestseler zelenom izdanju, dostupna je i u bež te crnoj boji.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment