Поліція виявила підпільну фабрику, на якій щодня виробляли 1000 флаконів «брендових» парфумів (ВІДЕО)

featured image

Реалізували підроблену парфумерію на ринках та через соцмережі

Фото: НПУ

В Одесі поліція припинила діяльність мережі підпільних «фабрик» із виробництва парфумів.

Як повідомляє Нацполіція Одеської області, налагодили нелегальний бізнес 39-річний та 33-річний жителі Одеси. «Фабрики» знаходилися на території промзони поблизу обласного центру.

Для підпільного виробництва організатори орендували кілька приміщень та завезли необхідне обладнання, встановили камери відеоспостереження по периметру цехів. Частина з учасників групи контролювала процес виготовлення, інші – безпосередньо здійснювали розлив та пакування контрафактних парфумів. За попередніми даними, потужності однієї «фабрики» дозволяли виробляти до 1000 флаконів контрафактної продукції щодня.

Фото: НПУ

Також окремі учасники відповідали за реалізацію продукції. Оптовий продаж здійснювався через власні торговельні точки на ринку. Для роздрібної торгівлі запустили рекламу в соцмережах та відправляли замовлення кур’єрською або поштовою службою.

Днями правоохоронці провели заходи для припинення діяльності підпільних виробництв. У спеціально обладнаних цехах та за місцями проживання фігурантів вилучили компонентів та готової продукції на 100 млн грн. Серед вилученого – 40 тисяч флаконів парфумів з логотипами світових брендів – а це 2 000 літрів – на суму 31 млн грн, 600 літрів гліцерину, 150 літрів спирту, а також поліграфічна продукція для пакування та маркування флаконів, «чорнові записи», спеціальні суміші, обладнання на 38 млн грн. Окрім того, майже 280 тисяч пачок тютюн для кальяну та 702 банки без марок акцизного податку України на загальну суму 31,2 млн грн.

Читайте також:  українські правоохоронці викрили масову підробку ліків для онкохворих та ВІЛ-інфікованих.

В межах кримінального провадження, що розслідується за ч. 3 ст. 229 ККУ, встановлюється коло причетних осіб та вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Читайте також

У Кремлі заявили, що не бачать передумов до переходу у «мирне русло» війни

Пєсков переконує, що «Москва досягає цілей і завдань» в спецоперації…

Дезертир з СБУ втік до «лнр», а спробувавши «руського міра» повернувся до Києва (ФОТО)

Спецслужби затримали експравоохоронця

Нардепа з Львівщини можуть позбавити мандата

Юрія Камельчука звинувачують у недекларуванні орендованої квартири та заборгованості перед «Приватбанком»

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment