Este gravidă Meghan, soția prințului Harry? Anunțul care a surprins casa regală britanică

featured image

Marca.com a scris un material în care a anunțat că Meghan Markle și Prințul Harry e posibil să facă un anunț important chiar de Ziua Îndrăgostiților. E vorba despre așteptarea celui de-al treilea copil. 

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle Foto: Shutterstock

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle Foto: Shutterstock

Acum câțiva ani, cei doi soți regali au decis să facă public faptul că Meghan era gravidă cu alt doilea copil chiar în această zi, de Valentine’s Day. Micuța Lilibet a venit pe lume pe 4 iunie 2021.

Ziua Îndrăgostiților este specială pentru Harry și Meghan Markle

Ziua Îndrăgostiților este specială pentru Harry din simplul motiv că mama lui, Prințesa Diana, a anunțat că era gravidă cu el chiar pe 14 Februarie 1984. N-ar fi o surpriză prea mare un asemenea anunț din partea Ducilor de Sussex, având în vedere că, în octombrie 2022, revista Closer a dezvăluit că Meghan și Harry erau dispuși încă de pe-atunci să-și extindă familia și să mai aibă un copil în acest an.  

„Sunt amândoi dispuși să-și extindă familia și își doresc mult acest lucru, ca Archie și Lili să aibă un frățior sau o suprioară mai mică”, a declarat o sursă în publicația sus menționată. „E un vis devenit realitate ca ei să fie o familie de patru membri, dar simplul fapt de-a adăuga încă un copil ar face totul și mai frumos!”, a conchis apropiatul celor doi soți.

„Meghan e sănătoasă, Harry e un tată minunat, mariajul lor e tot mai puternic și li se potrivește mănușă paternitatea și maternitatea. În plus, vor avea mai mult spațiu din momentul în care se vor muta în casă nouă”, a continuat să explice sursa.

„Întotdeauna au spus că doi copii sunt tot ce-și doresc, de fapt maximum posibil, însă faptul că sunt părinți le-a adus mai multă bucurie decât și-au putut imagina. Lucrurile se pot schimba și au destulă iubire în sufletele lor pentru încă un copil. Meghan i-a spus lui Harry că încă un copil i-ar apropia și mai mult pe ei doi”, a conchis apropiatul Ducilor de Sussex.

 Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment