Video ⟩ Merzļikinam neveiksmīga spēle "Blue Jackets" zaudējumā

featured image

Merzļikinam neveiksmīga spēle “Blue Jackets” zaudējumā

Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē tika pārspēts piecas reizes, viņa pārstāvētajai Kolumbusas “Blue Jackets” piedzīvojot neveiksmi, kamēr citā mačā pie panākuma tika Bufalo “Sabres” ar Zemgu Girgensonu ierindā.

“Blue Jackets” savā laukumā ar rezultātu 3:5 (3:0, 0:3, 0:2) piekāpās Anaheimas “Ducks”.

Merzļikins šajā mačā tika galā ar 28 no 33 metieniem, kas tika raidīti pa viņa sargātajiem vārtiem, atvairot 84,8% metienu.

Pirmajā trešdaļā 3:0 mājinieku labā panāca Matjē Olivjē, Džeks Rosloviks un Niks Blankenburgs, taču atlikušajā spēles daļā Kolumbusas vienība nespēja nosargāt pārsvaru un viesi guva piecus bezatbildes vārtus.

Otrajā trešdaļā Merzļikinu pārspēja Edams Enrike, Kamerons Foulers un Saimons Benuā, bet noslēdzošajā periodā “Blue Jackets” vārtos ripu raidīja Trevors Zīgrass un Makss Džounss.

Tikmēr Girgensona pārstāvētā “Sabres” mājās ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā guva uzvaru pār Ņujorkas “Islanders”.

Girgensons šajā mačā uz ledus bija 12 minūtes un 48 sekundes, no kurām 24 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, vienu bloķētu metienu, vienu uzvarētu iemetienu un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajā periodā viesus vadībā izvirzīja Broks Nelsons. Otrajā trešdaļā Aleksam Takam izdevās panākt neizšķirtu, taču mazāk nekā divas minūtes līdz perioda beigām vienu vārtu pārsvaru “Islanders” atguva Mets Mārtins.

Izšķirošajā trešdaļā rezultātu izlīdzināja Viktors Ūlofsons un pagarinājumā pēc spēlētām 12 sekundēm uzvaru nesošos vārtus “Sabres” labā guva Dilans Kozenss.

Bufalo vienība ar 47 izcīnītiem punktiem 44 mačos Austrumu konferencē ierindojas 11.vietā, kamēr “Blue Jackets” ar 28 punktiem 45 spēlēs atrodas pēdējā vietā.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment