Ubisoft-games voor volgend fiscale jaar mogelijk gelekt

featured image

Assassin’s Creed, Avatar en The Division

Geschreven door Kamal van de Pol op

Ubisoft is van plan om tussen april 2023 en maart 2024 elf games uit te brengen op console, pc en mobiele platforms. Dat melden bronnen van Insider Gaming.

In het volgende fiscale jaar is Ubisoft naar verluidt van plan om een elftal nieuwe games uit te brengen, waarvan sommige nog niet officieel zijn aangekondigd. Bekijk hieronder een overzicht.

Het volgende deel in de Assassin’s Creed-reeks werd in september onthuld door Ubisoft na een serie gelekte beelden. In dit nieuwe deel stappen spelers in de schoenen van Basim, een personage dat eerder voorkwam in Assassin’s Creed Valhalla. Mirage speelt zich grotendeels af in de stad Bagdad in het jaar 861 en heeft volgens de ontwikkelaar een veel kleinere schaal dan de vorige games in de reeks. Assassin’s Creed Mirage heeft nog geen releasedatum.

The Division Heartland is een free-to-play survivalshooter die zich afspeelt in het universum van The Division. De game staat los van de andere games in de serie, maar bevat wel bepaalde gameplay-aspecten van de vorige games zoals het derdepersoonsaanzicht. Op dit moment is het mogelijk om je in te schrijven voor de gesloten bèta op de website van de game. The Division Heartland heeft nog geen releasedatum.

De in 2017 onthulde piratengame Skull and Bones is recentelijk wederom uitgesteld door Ubisoft. In de titel bleden spelers de rol van piraat om rond te varen op zee, andere schepen te vernietigen of schatten te vinden. De game zou oorspronkelijk in maart uitkomen, maar er is nog geen nieuwe releasedatum bekend.

Rainbow Six Mobile is in feite een mobiele versie van Rainbow Six Siege: een tactische first-persoon shooter met een focus op personages en hun eigenschappen. Veel maps en Operators uit Rainbow Six Siege zijn ook beschikbaar in deze mobiele versie, met de nodige compromissen om het spel speelbaar te maken op smartphones. Rainbow Six Mobile zou oorspronkelijk in 2022 uitkomen en heeft nog geen nieuwe releasedatum. 

Codename Jade is de werktitel van de aanstaande mobiele Assassin’s Creed-game. Jade speelt zich af in het oude China, waarin spelers onder andere de Chinese Muur beklimmen. Ook is dit de eerste game in de reeks waar spelers hun eigen personage mogen creëren en personaliseren. Er is nog geen releasedatum bekend voor Codename Jade.

Avatar: Frontiers of Pandora werd oorspronkelijk aangekondigd in 2017, maar verdween kort daarna van de radar. In 2021 verschenen er details over de game. Zo vertelt de game een origineel verhaal met nieuwe personages en zijn er hints dat de game in eerstepersoonperspectief te spelen is. Avatar: Frontiers of Pandora zou oorspronkelijk in 2022 uitkomen en heeft nog geen nieuwe releasedatum.  

Deze free-to-play multiplayershooter zet personages uit verschillende Tom Clancy-series tegenover elkaar, zoals The Division, Ghost Recon en Splinter Cell in 6v6-potjes. In xDefiant zijn de unieke eigenschappen van klassen van groot belang tijdens snelle schietgevechten. Op dit moment houdt Ubisoft meerdere gesloten tests van de game, maar er is nog geen releasedatum bekend xDefiant.

Project Orland is de werktitel van de volgende game in de Crew-reeks, waar momenteel nog weinig over bekend is. Oorspronkelijk zou de game een uitbreiding zijn op The Crew 2 worden, maar deze zou zijn uitgegroeid tot een eigen game. De game krijgt verder mogelijk de titel Motorfest en heeft nog geen releasedatum. 

De derde Assasssin’s Creed-game in deze lijst, Nexus, zou een virtualrealitygame worden zijn waar spelers verschillende personages uit de serie besturen. Zo zou Ezio uit Assassin’s Creed 2 speelbaar zijn en zou de game zestien levels bevatten. Verder is er nog weinig bekend over Assassin’s Creed Nexus, de game heeft ook nog geen releasedatum. 

The Division Resurgence is een free-to-play smartphonegame die te vergelijken is met de andere Division-games. Zo speelt het zich net zoals de originele game af in New York en bevat het de openwereld- en third-person shooter-mechanieken van consolegames. Spelers kunnen zich registeren voor bètatests van de game, al is er nog geen releasedatum bekend. 

Ubisoft en Netflix zouden tot slot werken aan een mobiele Assassin’s Creed-game die uitgebracht wordt via Netflix Games. De game zou geen advertenties bevatten.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment