Po „McDonald's“ pasitraukimo iš Kazachstano į šalies rinką ateina tinklo Rusijoje įpėdinė

featured image







Publikuota: 2023-01-16 12:00

Kirillo Kudryavtsevo (AFP / Scanpix) nuotr.

Pirmadien Kazachstano vyriausyb prane, kad greitojo maisto milins McDonald’s restoran paveldtoja Rusijoje Vkusno i toka (Skanu ir takas) pateik paraik registruoti savo preks enkl alyje.

jim Vkusno i toka eng po to, kai franizs alyje valdytoja prane, kad McDonald’s visam laikui udarys savo restoranus Kazachstane dl tiekimo apribojim. Kaip skelbta, dl Rusijos karo Ukrainoje sukelt trikdi alis nebeturjo kuo pakeisti msos paplotli tiekj. Anksiau ji juos importuodavo i Rusijos.

Kaip ir daugelis Vakar preki enkl milini, McDonald’s prajusiais metais po Kremliaus invazijos Ukrain ijo i Rusijos rinkos. 

Rusijoje tinkl McDonald’s, turjus 62.000 darbuotoj, nusipirko Aleksandras Govoras, oligarchas, ir pervadino Skanu ir takas (Vkunso i toka).

Greitojo maisto tinklas taip pat prajusi met lapkrit paliko Baltarusijos rink dl karo Ukrainoje.

McDonald’s savo pirmj restoran Kazachstane atidar 2016 metais. alyje dirbo 24 tinklo restoranai su 2.000 darbuotoj, skaitant sostin Astan ir finans centr Almat.

Pasirinkite jus dominanias mones ir temas asmeniniu naujienlaikiu informuosime ikart, kai jos bus minimos Verslo iniose, Sodros, Registr centro ir kt. altiniuose.

Tema Prekyba

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment