Najuzbudljiviji beauty noviteti s početka 2023. godine

featured image

Mirisi Tom Ford Electric Cherry i Cherry Smoke

Nakon udruživanja s kućom Estee Lauder, Tom Ford je izbacio dva nova mirisa, u sklopu kolekcije Private Blend Cherry Collection. Kao nastavak megahita Lost Cherry, na scenu stupaju parfemske vode Electric Cherry i Smoked Cherry, među fanovima već opisane kao parfem za dan i parfem za noć.

Miris Electric Cherry je vibrantan, zavodljiv i slatkast, dok je Cherry Smoke prigušen, senzualan i moćan miris pun misterija, rezerviran za žene snažne osobnosti.

Miris Tom Ford Electric Cherry

Miris Tom Ford Cherry Smoke

Linija preparativne kozmetike MAC, Hyper Real High Preformance

Nakon nekoliko desetljeća postojanja, kozmetički brend MAC svom je make up asortimanu napokon odlučio dodati kolekciju preparativne kozmetike, koja je dočekana s oduševljenjem. Radi se o liniji pod nazivom Hyper Real High Performance Skin Care koja uključuje tri skincare proizvoda i jednu četkicu. Ulje za čišćenje lica, serum i balzam za njegu lica obogaćeni su najfinijim sastojcima, a osim što poboljšavaju strukturu kože, pripremaju je za nanošenje šminke, s potpisom MAC, naravno.

MAC HYPER REAL HIGH PERFORMANCE preparativna kozmetika za lice

Benefit Cosmetics Fluff Up Brow Flexible Brow-Texturizing Wax

Žene koje posebnu pažnju pridaju obrvama oduševit će ovaj proizvod, pogotovo ako su fan fluffy trenda. Benefitov novi čarobnjak za obrve praktični je vosak koji dolazi u pakiranju s četkicom za začešljavanje. Idealan proizvod za postizanje predivnih obrva u svakoj situaciji, na svakoj lokaciji.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment