Jiřina Bohdalová: Síly odcházejí, tělo neposlouchá, smutně konstatuje její kamarád!

featured image

Česko o víkendu žilo prezidentskou volbou, ještě před ní ale zarezonovala zpráva o přerušení kariéry legendární herečky Jiřiny Bohdalové, která letos oslaví 92. narozeniny. Jak na tom tedy vlastně je?

Bohdalová v uplynulém týdnu oznámila, že i kvůli doporučení lékařů se už v této divadelní sezóně neobjeví na jevišti. Taková zpráva pochopitelně mohla její fanoušky vyděsit, zvlášť po zdravotních problémech v závěru loňského roku.

Jak na tom vlastně je, prozradil její spolupracovník Zdeněk Zelenka. “V těchto letech, když má problémy s chůzí, dlouho také ležela na posteli, takže svalstvo je ochablé, tak je to složitější,” sdělil serveru extra.cz.

Veronika Žilková a Martin Stropnický.

Režisér ale lidi ujistil, že slavná herečka pořád něco dělá. “Čte, sleduje televizi a věnuje se návštěvám,” uvedl s tím, že jejich cílem je udržet ji v dobré náladě, což se prý také daří. 

“Fyzicky je to horší. Je to nešťastné, že se jí to s tím obratlem přihodilo. Když ve vyšším věku ulehnete, pak rychle odcházejí síly,” poznamenal Zelenka. “Tělo už neposlouchá tak, jak poslouchalo ve třiceti,” dodal.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment