Ishockey | Ishockey: Storhamar brøt Spartas seiersrekke

Charotar Globe Daily

Sparta hadde foran torsdagens oppgjør ikke tapt siden 2-3-nederlaget i overtid mot Lillehammer tidlig i oktober. Laget fra Sarpsborg har siden radet opp med seirer og tatt seg til toppen av eliteserien.

Simen Andre Edvardsen og Jonas Djupvik Løvlie sørget for at Storhamar ledet med to mål inn i tredje periode. Midtveis i siste periode la Edvardsen på til 3-0. Sparta er stadig serieleder til tross for tapet.

Lillehammer herjet med Manglerud Star og vant 8-0. Målene til Lillehammer ble scoret av åtte forskjellige spillere. Onsdag kom det fram at Roy Johansen og Morten Ask trekker seg fra sine trenerjobber i MS. De skal lede laget fram til 10. desember.

Stavanger Oilers knuste Stjernen 7-2 på borteis. Kampen ble stoppet underveis på grunnav strømtrøbbel i Stjernehallen, men situasjonen løste seg og Oilers kunne til slutt juble for seier. Thomas Berg-Paulsen og Christoffer Karlsen scoret to ganger hver for Oilers.

Det sto 2-2 allerede etter ni minutter i kampen mellom Vålerenga og Ringerike, men så gikk det nesten en halvtime i kamptid før det neste målet kom.

Thomas Olsen scoret først til 3-2 for VIF, men fem minutter før slutt sørget Marius Carho Hansen for uavgjort. Dermed måtte kampen avgjøres i forlengning. Der ble Olsen helten for Vålerenga med en ny scoring.

Frisk Asker slo tabelljumbo Grüner 3-2. Esbjørn Fogstad Vold ble matchvinner ti minutter før slutt.