Hitna pomoć u domu Fute Radulovića: Lekari su mogli da konstatuju samo jedno

featured image

Futi Raduloviću pozlilo, intervenisala hitna pomoć 

U koliko je lošem stanju proslavljeni kompozitor Aleksandar Futa Radulović, svedoči i činjenica da je zbog stresa, na poziv porodice, u porodični dom Radulović – Tucaković na Vračaru kasno sinoć morala da dolazi i ekipa hitne pomoći sa jedne privatne klinike.

Pročitajte: Laćine reči pre nego što je preminuo lede krv u žilama – Ja sam ubio Marinu

Aleksandar Radulović Futa

Dragan Gajić

Futi Raduloviću pozlio je zbog bola za sinom, a lekari su ustanovili da je jako uznemiren i dali su lekove za smirenje, kako bi malo odspavao.

– Futa oka nije mogao da sklopi otkad je saznao za tragediju. Po cele dane samo ćuti, pa plače. Ponavlja kako mu više nema života i da nema razlog da živi. On od bola više ne liči na sebe. Potpuno se promenio nakon Marinine smrti, a Laćin kraj ga je dotukao. Ostario je preko noći za 10 godina. Ja ne znam kako će on izdržati svu ovu proceduru i samu sahranu. Toga se najviše plašimo – rekao je izvor Kurira.

Pročitajte: Futa slomljen od bola zbog gubitka najvoljenijih – Meni više života nema

Instagram

Ipak, njihova kuma, Marijana Petrović otkrila je da je posetila Futu juče i da ne može rečima da opiše osećanja Laćinog oca posle saznanja o sinovljevoj smrti. Marijana, koja je bila Marinina dugogodišnja prijateljica, tvrdi da se čeka dopremanje Laćinog tela u Srbiju, te da datum sahrane i dalje nije poznat. A dodala je i da je njegov otac u užasnom stanju nakon saznanja o smrti sina.

– Ne znam šta da vam kažem, bila sam kod Fute juče i čovek je mrtav. Kako bih vam opisala tu situaciju, ja sam van sebe, a ne on – kazala je odmah Marijana koja je rekla da ne zna nešto više o Laćinoj smrti:

Pročitajte: Kako je jedna porodica iščezla u trenu – Rasplakaće vas fotografija Marine i Fute sa decom FOTO 

Instagram

– Ne znamo ništa jer je on u tim trenucima bio sam. Izašao je iz hotela noću, verovatno u izlazak i to se desilo na ulici – kazala je Petrovićeva i dodala da se Futa svakodnevno pre tragičnog ishoda čuo sa sinom:

– Futa se svakog dana pre toga čuo s Laćom, a onda nije mogao da ga dobije dan i po i prijavio je njegov nestanak – ispričala je Marijana i potvrdila da će Milan Radulović Laća biti sahranjen pored pokojne majke Marine i brata Miloša

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment