Cât de superbă este Zenaida, fiica Adelina Pestriţu, la 4 ani: «Sufletul este atât de plin de dragoste»

Online News Magazine

Adelina Pestrițu și-a sărbătorit soțul, pe Virgil Șteblea, ocazie cu care a împărtășit mai multe imagini din cadrul familiei. Din ședința foto nu putea lipsi micuța Zenaida, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Online News Magazine Adelina Pestrițu și familia, Instagram (1) jpg

Imaginea 1/9:
Adelina Pestrițu și familia, Instagram (1) jpg

Online News Magazine Cât de frumoasă e Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu

Cum este un influencer de succes, Adelina Pestriţu (35 de ani) transmite fanilor ei pe reţelele sociale nu doar sfaturi legate de fashion, domeniul în care s-a specializat, ci şi cele mai importante veşti din viaţa privată.

Citește și: Adelina Pestrițu, la brațul lui Smiley: „Sunt foarte fericită că…”

Şi cum în weekend a fost ziua de naştere a soţului ei, Virgil Şteblea, Adelina a publicat pe Facebook un mesaj emoţionant şi fotografii de la petrecerea din familie.

„Există momente în viaţă când simţi că ai TOT şi că nu poate există «mai mult», când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste şi de frumos încât te simţi copleşit de recunoştinţă. Mânuţele mici în jurul nostru, zâmbetele largi şi atât de sincere, îmbrăţişările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulţi şi frumoşi ani, Virgil! Mulţumesc pentru acest TOT! Te iubim!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Iată și: Adelina Pestrițu, panicată pentru Zenny: «Încerc să mă autocontrolez»

Adelina şi Virgil sunt împreună din 2017 şi s-au căsătorit în vara lui 2019, la un an după ce a venit pe lume fetiţa lor; Zenaida Maria (4 ani şi 3 luni).  Inițial, vedeta a vrut să facă și pe micuța Zenaida influenceră, însă s-a răzgândit pe parcurs, chiar dacă strânsese în puțin timp cam 100 de urmăritori.

Adelina și soțul ei au decis să nu o expună public pe Zenaida, astfel că imaginile de la ziua lui Virgil sunt printre cele mai rare. Zeny nu a mai fost văzută de când era bebeluș de către public.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment