Website van danser Davy Brocatus wint "lelijkste website van België"

featured image

Daily News | Online News

Daily News | Online News Schermafbeelding van davybrocatus.be

Davybrocatus.be, de website van de gelijknamige danser en tv-persoonlijkheid, is uitgeroepen tot lelijkste website van België. Naar analogie met het “Ugly Belgian Houses”-concept organiseerde bezieler Hannes Coudenys dit najaar de “Ugly Belgian Websites”-verkiezing en de eer is dus voor Davy Brocatus.

Het doel van de wedstrijd was simpel: op zoek gaan naar de lelijkste website van België. Tussen 19 september en 9 oktober kon iedereen url’s doorsturen van “websites die (pijnlijk) in het oog springen”. In totaal werden zo 2.000 websites beoordeeld door een vijfkoppige jury bestaande uit bezieler Hannes Coudenys, illustratrice Eva Mouton, visueel artieste Joëlle Dubois, techblogger Herman Maes en webdesigner Michiel Van de Veire.

Maar er kan er maar één met de prijs gaan lopen en dat is danser Davy Brocatus, onder meer bekend als jurylid van het VTM-programma “Sterren op de dansvloer”. Zijn website davybrocatus.be sprong in het oog door de rode lay-out en animaties die doen denken aan powerpoint-presentaties van jaren geleden, en ontbrak aan gebruiksgemak.

Brocatus wint naast een kleine trofee en “eeuwige roem” ook een re-design van zijn website. De Gentse webhoster Combell zal zijn website ook 10 jaar zelf hosten.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment