Șoferii riscă amenzi de până la 725 de lei, dacă nu au aceste 3 lucruri în mașină! Ce arată Codul Rutier

Online News

Toți conducătorii auto trebuie să respecte Codul Rutier. În caz contrar, riscă sancțiuni dure. Iată cele trei lucruri care nu trebuie să lipsească, sub nicio formă, unui șofer din autoturism. Cel care nu le are riscă o amendă de până la 725 de lei.

Fiecare conducător auto trebuie să respecte Codul Rutier. În caz contrar, șoferii vor fi sancționați potrivit legii. De fiecare dată când un șofer se decide să plece la drum cu mașina, fie că este cea personală, fie că este închiriată sau aparține jobului pe care îl prestează, trebuie să aibă kit-ul de siguranță.

În condițiile în care șoferii nu au acel kit de siguranță, atunci riscă amenzi între 580 și 725 de lei. Iar legea este cât se poate de clară. Kit-ul conține o trusă medicală, un stingător pentru incendii, dar și două triunghiuri reflectorizante.

Vezi și POLIȚISTUL-EROU CARE A REUȘIT SĂ SALVEZE PERSOANELE DIN FUMUL DENS DIN PASAJUL UNIRII, UNDE O MAȘINĂ A LUAT FOC MARȚI DIMINEAȚĂ

Online News În dimineața zilei de marți, 18 octombrie, o mașină a ars în Pasajul Unirii din București

În cursul zilei de 18 octombrie 2022, o tragedie ar fi putut avea loc. O mașină a luat foc în Pasajul Unirii din Capitală, iar proprietarii acesteia au acționat imediat. Au ieșit din mașină, și-au luat câteva lucruri din portbagaj și s-au îndepărtat de autoturism. Însă, potrivit imaginilor surprinse de camerele video amplasate în interiorul pasajului, nimeni nu a intervenit să stingă incendiul. Mulți dintre ei au plecat mai departe, alții au oprit la câțiva metri de mașina cuprinsă în flăcări. Misiunea pompierilor a fost grea, iar, după două ore, autoturismul făcut scrum a fost scos. (Vezi AICI imagini)

De asemenea, Primăria Sectorului 4 a anunțat faptul că circulația rutieră în pasaj, pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir, va fi suspendată până la data de 20 octombrie 2022.

Sursă foto: Pixabay

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment