Regele Charles i-a uimit pe toți! S-a îmbrăcat în tradiționala fustă scoțiană

Online News Magazine

Regele Charles a fost primit cu multă dragoste pe străzile din Aberdeen. Monarhul și-a făcut apariția printre cetățeni într-un costum tradițional scoțian. 

Online News Magazine Regele Charles i-a uimit pe toți

Regele Charles i-a uimit pe toți

Vezi și: Regele Charles vinde 12 dintre caii de curse ai mamei sale! Vrea să reducă herghelia regală

Regele a fost în Aberdeen pentru a verifica modul în care orașul oferă un loc de refugiu pentru familiile aflate în dificultate. Uralele mulțimii, muzica tradițională scoțiană și kiltul regelui Charles au făcut ca vizita să fie una și mai memorabilă.

Citește și: Ce poză ține regele Charles în birou, la vedere? Toți au fost luați prin surprindere

Apariția lui Charles a atras mii de oameni pe străzile din Aberdeen. Regele nu i-a dezamăgit pe scoțieni. În vârstă de 73 de ani, fiul regretatei regine Elisabeta a II-a s-a arătat zâmbitor și comunicativ. În plus, toată lumea i-a admirat fusta tradițională scoțiană, care reprezintă o mândrie pentru bărbații din această țară.

Vezi și: Ziua în care Charles al III-lea va fi încoronat rege al Marii Britanii, anunțată oficial

Online News Magazine Regele Charles a apărut într-un costum tradițional scoțian

Cu ocazia vizitei, Majestatea Sa s-a întâlnit cu echipa implicată în realizarea programelor de relocare ale Consiliului, precum și cu unele dintre familiile sprijinite din Afganistan, Siria și Ucraina, care s-au stabilit în orașul scoțian.

Autoritățile din Aberdeen au colaborat cu guvernele Regatului Unit și scoțian, precum și cu organizațiile partenere, pentru a oferi cazare și servicii critice, cum ar fi sănătate și educație pentru mai mult de 1 000 de persoane din țări cu probleme, conform unui anunț făcut pe Instagram de familia regală.

Vezi și: Regele Charles al III-lea, primul angajament oficial după moartea reginei. A făcut baie de mulțime

În vârstă de 73 de ani, Charles va fi încoronat la 6 mai 2023 la abaţia Westminster din Londra, alături de soţia sa, regina consoartă Camilla. Ceremonia va fi condusă de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane.

Încoronarea va reflecta rolul monarhului în ziua de azi şi va privi spre viitor, trăgându-şi în acelaşi timp rădăcinile din lunga tradiţie şi din fastul monarhiei“, conform unui comunicat al casei regale.

Regele Charles al III-lea a trecut la tron după decesul Elisabetei a II-a. Noul Monarh plănuieşte o ceremonie de încoronare mai modestă decât cea a mamei sale în 1953, conform The Mirror.

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment