P50 Pocket S yanında Huawei Watch GT Cyber da geliyor

Online News


Online News akıllı saat Huawei Watch GT Cyber

2 Kasım tarihinde Huawei P50 Pocket S katlanabilir akıllı telefon yanında akıllı saat Huawei Watch GT Cyber da olacak.

Huawei Watch GT Cyberfirmanın pazarda çok dikkat çekecek en yeni üst seviye akıllı saati olacak. Şirketin diğer birçok modeli gibi yuvarlak tasarımı benimseyen ürün, Huawei’nin paylaştığı posterler yanıltmıyorsa ana gövdeden ayrılabilecek yapıda tasarlanmış. Bu sayede saat sadece kayış değil farklı gövde seçenekleriyle beraber de özelleştirilebilecek gibi görünüyor. Büyük markalardan kimse böyle bir yolu tercih etmiyor ve bu plan doğru anlaşılıyorsa gerçekten ilginç görünüyor. Akıllı saatleri teknik olarak oldukça iyi olan Huawei, böyle bir tercih ile kişilere uzun süre sıkılmadan kullanabilecekleri bir giyilebilir cihaz sunabilir. Bu yapı sayesinde Watch GT Cyber modeli her tarza daha uyumlu hale getirilebilir.

Yolda olan Huawei P50 Pocket S ise yapılan sızıntılara göre en az altı farklı renkte tanıtılacak ve ismi öyle olmasa da bir “Lite” sürüm olacak gibi görünen katlanabilir telefon, orijinal sürümden farklı olarak arkasında bir ekran taşımıyor. Leica ortaklığı bittiği için kamera odaklı XMAGE markasını temel alacak P50 Pocket S, daha önce sızdırılan bir resmi poster paylaşımına göre 120 Hz OLED ekrana sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HarmonyOS 3 işletim sistemi üzerine kurulacak Huawei P50 Pocket S, sızıntılara göre gücünü 5G desteği olmayan Snapdragon 778G işlemciden alıyor. 256 GB ve 512 GB dahili depolama seçenekleri sunulacak telefon, yurt dışında 256 GB için yaklaşık 1.000 dolar, 512 GB özelinde ise yaklaşık 1.500 dolarlık bir fiyat ile raflara çıkarılabilir.

Online News Huawei P50 Pocket S ve Huawei Watch GT Cyber yanında bu da ilginizi çekebilir: Franky Zapata’dan yeni hava aracı

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment