O nouă gură de metrou la Piața Victoriei, după ce Șoșoacă a căzut de pe scenă la miting

featured image

Daily News | Online News

Mitingul AUR de duminică s-a soldat cu o surpriză plăcută pentru milioanele de corporatişti care folosesc zilnic metroul bucureştean! Piaţa Victoriei are oficial o nouă gură de metrou, după ce senatoarea Diana Şoşoacă a căzut de pe scenă în timpul altercaţiei cu oamenii lui Gigel Simion.

„Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, mă uitam în telefon la nişte clipuri haioase cu pisici”, spune Vali, protestatar. „Dintr-o dată am auzit o detunătură groaznică, şi la nici 10 metri de mine se căsca ceva, aşa, ca un crater sau o dolină, prin care vedeam metroul şi simţeam miros de merdenea proaspătă.”

„Exemplară mobilizarea celor de la Metrorex, care au montat încă de azi dimineaţă o scară rulantă şi câteva turnichete pe locul unde s-a prăvălit doamna senator. În sfârşit, pot ieşi de la metrou direct în Titulescu, fără să mai fie nevoie să traversez două bulevarde”, adaugă Timon, navetist pe trotinetă.

În cinstea Dianei Şoşoacă şi a proaspetei sale guri de metrou, un fast-food din zonă a lansat noul cvadruplu cheeseburger.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment