Novi potresi u domu Džinovića, posle Harisa i Melina ogorčena ćerkinim ponašanjem, ovo nikada neće prihvatiti

featured image

Daily News | Online News

Ćerka Harisa i Meline Džinović mrsi konce roditeljima

Đina Džinović se nedavno pojavila u javnom životu i od prvog trenutka privlači pažnju svih. Naslednica Meline i Harisa je aktivna na nekoliko društvenih mreža, gde se ne stidi da okači i veoma provokativne fotografije. Đinin život počeo je da interesuje mnoge, a ona se trudi da svojim pratiocima na „Instagramu“ često pokaže i više od onoga što bi trebalo.

Pročitajte: Posle ovih njenih reči ništa neće biti isto – Đina Džinović pod Vojaževim uticajem ovako napala bivšeg (foto)

Daily News | Online News Haris Džinović o odnosu sa ćerkom

Foto: Instagram

Tata Haris je otpočetka bio protivnik Đininog eksponiranja u javnosti, dok je Melina imala razumevanja za ćerkine hirove. Međutim, izgleda da su se stvari drastično promenile. Ćerka Harisa i Meline Džinović više nema ni maminu podršku s obzirom da kreatorka misli da joj ćerka preteruje sa objavama na socijalnim platformama.

Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Videćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu – ističe Melina.

Pročitajte: POVUKAO SE U ILEGALU! Melina Džinović otkriva – „Haris neće više da PEVA!”

Daily News | Online News Ćerka Harisa i Meline Džinović

Foto: Instagram

Podsetimo, Haris je prethodne nedelje takođe komentarisao Đinino ponašanje i tim povodom rekao:

– Detetu, kao ja Đini, mogu govoriti do prekosutra šta je pametno da radi, ali čim se okrene presvlačenje u liftu i ne sluša me.

I dok Džinovićeva naslednica uživa u fotografisanju i medijskom eksponiranju, sušta suprotnost njoj je njen godinu dana mlađi brat, Kan. Harisov sin ne želi da izlazi u javnost, niti da njegove fotografije kruže sestrinim profilima na društvenim mrežama. Kako će se ovi potresi u porodici Džinović rešiti, ostaje nam da vidimo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ivan Vučićević

Pročitajte i…

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment