Deputatul acuzat de sex cu un MINOR nu vrea să plece din Parlament: „Să se dovedească că sunt obligat să îmi dau demisia”

featured image

Daily News | Online News

„Acuzațiile și tot ce s-a transmis pe toate posturile de televiziune cum le-ați văzut și dumneavoastră, le-am văzut și eu la aceeași oră. Le-am privit, le-am observat și consider că nu sunt vinovat”, a fost replica deputatului Aurel Bălășoiu.

Întrebat dacă va demisiona din poziția de parlamentar, acesta a răspuns: „Nu, asta nu o fac, nu o fac, să se dovedească prin toată verificarea care se va face, să se dovedească că sunt obligat să îmi dau demisia”. 

În spațiul public au apărut și fotografii compromițătoare cu demnitarul, aflat în ipostaze intime. PSD l-a exclus imediat din partid. Nici reacția PNL nu a întârziat să apară, vicepreședintele PNL a declarat că „practicile deputatului erau cunoscute”. 

„PSD este dator să ofere opiniei publice explicații urgente și suplimentare cu privire la cazul deputatului PSD, Aurel Bălășoiu, care este astăzi implicat într-un caz cu acuzații de sex cu minori”, a cerut vicepreședintele PNL, Alexandru Muraru.

Muraru spune că „există informații potrivit cărora practicile și îndeletnicirile erau cunoscute și că acestea ar avea implicații mult mai grave”.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment