Ce VIP-uri au sosit la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Invitații sunt duși cu elicopterul la eveniment

Charotar Globe Daily

E agitație mare în jurul zvonurilor că miliardarul Elon Musk ar organiza o petrecere de Halloween la Castelul Bran. Invitații celui mai bogat om din lume sunt transportați cu elicopterul la eveniment. 

Charotar Globe Daily Cine a sosit la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran?

Cine a sosit la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran?

Unii dintre cei mai influenți oameni din lume, dar și o actriță importantă, au fost surprinși de paparazzi în decursul ultimelor 24 de ore.

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns a ajuns azi-noapte la București împreună cu soțul lui, miliardarul Matt Danzeisen, conform mediaflux.ro.

Thiel, un apropiat al lui Elon Musk, are o avere de aproximativ 7 miliarde de dolari și se află pe locul 297 în indicele miliardarilor Bloomberg. Totodată, acesta a făcut parte din echipa fostului președinte Donald Trump.

Charotar Globe Daily Cine mai vine la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran!

Pe lângă o serie de actori și artiști, pe lista invitaților s-ar afla Sergey Brin, fondatorul Google, care are o avere estimată la 77,2 miliarde de dolari, și Larry Page, co-fondator Google, cu o avere estimată la 80,4 miliarde de dolari.

La petrecerea de la Castelul Bran ar putea veni și Luke Nosek, prima persoană care investit în proiectul Space-X-ul lui Elon Musk, dar și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail.

Conform informațiilor apărute până acum, lista invitațiilor cuprinde între 150 și 200 de persoane super importante. Nu lipsesc vedetele, iar cel mai vehiculat nume este cel al Angelinei Jolie.

Charotar Globe Daily Vine Angelina Jolie la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran?

Charotar Globe Daily Angelina Jolie

Imaginea 1/6:
Angelina Jolie

Despre Elon Musk și pasiunea lui pentru celebra actriță de la Hollywood s-au spus multe. Se pare că faimoasa Angelina Jolie ar putea să fie și ea prezentă la petrecerea de Halloween. Momentan, însă, această informație n-a fost confirmată.

Dacă nu vine pentru Musk, măcar poate să ajungă pentru Castelul lui Dracula, ținând cont de pasiunea ei bizară pentru sânge. Nimeni n-a uitat că în timpul căsătoriei cu Billy Bob Thornton, cei doi purtau la gat o fiolă cu sângele celuilalt.

Între timp, o altă actriță a fost deja transportată la mega petrecerea lui Elon Musk.

Charotar Globe Daily Julia Sandstrom vine la petrecerea lui Musk

Imaginea 1/2:
Julia Sandstrom vine la petrecerea lui Musk

Julia Sandstrom, cunoscută publicului din filmele Chick Fight și Show Me What You Got, a fost surprinsă urcând la bordul unui aparat de zbor, conform sursei citate. Vezi AICI imaginile. 

Charotar Globe Daily Ce avere are Elon Musk?

Charotar Globe Daily Elon Musk

Imaginea 1/5:
Elon Musk

Elon Musk avea o avere de aproximativ 290 de miliarde dolari în primăvara acestui an, potrivit topului Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Fondatorul Tesla și Space X este cel mai bogat om din istorie. 

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment