VIDEO | Imaginile care au șocat TikTok-ul! Ce a găsit un bucureștean pe Lacul Morii

featured image

Daily News | Online News

Un tânăr din București a postat pe TikTok un videoclip total neobișnuit. Internauților nu le-a venit să creadă ce a găsit pe Lacul Morii din Capitală. Imaginile au devenit imediat virale. 

Lacul Morii se găsește în Parcul Crângași și este unul dintre cele mai cunoscute locuri ale Capitalei. Chiar dacă mulți sunt cei care au ajuns acolo, puțini știu ce ascunde, de fapt, acel loc. 

Tânărul s-a filmat când a mers pe Lacul Morii și s-a întors cu „captura” spre cameră. În mâini, avea opt șerpi găsiți chiar în Parcul Crângași. Chiar dacă bucureșteanul i-a lămurit pe internauți că șerpii aceea nu reprezintă un pericol, spaima tot a rămas. 

Nu este primul parc din București în care au fost găsiți șerpi, după cum și în Cișmigiu a fost o situație similară chiar vara aceasta. (CITEȘTE ȘI: Invazie de șerpi într-un spital din Olt. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea reptilei)

Daily News | Online News Parcul Cișmigiu, plin de șerpi. Unii au peste un metru

Chiar în mijlocul verii, bucureștenii au semnalat faptul că în parcul Cișmigiu au fost văzuți șerpi de peste un metru. Mulți dintre ei se ascund chiar în iarba din parc, dar autoritățile spun că nu sunt periculoși deoarece nu ar fi veninoși. 

„Autoritățile ar putea să intervină și să creeze un mediu în care astfel de animale să nu-și găsească neapărat condițiile favorabile.

Există și măsuri administrative care pot duce la diminuarea atractivității mediului pentru astfel de animale, așa cum se întâmplă  pentru alți dăunători și vectori pentru anumite boli infecțioase, așa cum e vorba de căpușe și de țânțari, deci cred că măsurile administrative pot sa includă, până la urmă, și astfel de animale”, spunea veterinarul Dan Lescai la vremea aceea. (CITEȘTE ȘI: Detaliul grotesc din această fotografie făcută în Parcul Cișmigiu din București. O tânără i-a făcut o poză unei femei din 90 de ani, dar imaginea ascunde ceva înfiorător)

Read More



https://newscharotar.com/2022/09/video-imaginile-care-au-socat-tiktok-ul-ce-a-gasit-un-bucurestean-pe-lacul-morii/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment