PlayStation 5 için “gri kamuflaj koleksiyonu” duyuruldu

featured image

Daily News | Online News

PlayStation 5 için bugün “gri kamuflaj” koleksiyonu duyuruldu. Bu seride konsolun kendisi ve iki aksesuarı yer alıyor.


15 Eylül tarihinde ön sipariş üzerinden satışa sunulacak PS5 merkezli “gri kamuflaj” koleksiyonu içerisinde konsolun kendisi, DualSense oyun kumandası ve Pulse 3D kablosuz kulaklık modeli yer alıyor. Tasarım kişiden kişiye değişiyor ancak bizce hazırlanan koleksiyon oldukça güzel ve şık görünüyor. İlk aşamada Türkiye pazarına gelmeyecek bu paket (Tek tek satış da olacak), askeri kamuflajı sevenleri fazlasıyla memnun edecek gibi görünüyor.

Bu tanıtım videosunu aşağıda izleyebileceğiniz özel koleksiyon hazırlanıyor ancak halen konsolun kendisi rahat şekilde bulunamıyor.  Birçok kişi esas olarak o konuda ciddi bir iyileştirme bekliyor. Sony ise elindeki tüm güç ile üretimi artırmaya çalışıyor.

Great news, hiding in plain sight 👀

Announcing the new Gray Camouflage Collection — pre-orders begin September 15. Full details: https://t.co/XlG8nrg04F pic.twitter.com/X7XRKeRS0J

— PlayStation (@PlayStation) September 6, 2022

PlayStation 5 için bundan önce bir fiyat artışı ses getirmişti. Kaçıranlar için Avrupa özelinde konsolun diskli versiyonu 500 euro yerine 550 euro fiyatla satılmaya başlandı. Dijital sürüm ise 400 euro seviyesinden 450 euro seviyesine çıktı. Yani Avrupa’da genel olarak 50 euro zam gerçekleştirildi. Bu artış maalesef PlayStation 5 Türkiye fiyatlarını da artırdı. Sony Türkiye konuda şu açıklamayı yaptı:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Herkesi derinden etkileyen global ekonomik belirsizlik, yüksek enflasyon rakamları ve döviz kurlarında yaşanan dengesizlik birçok sektör üzerinde baskı yaratıyor. SIE, bu zorlu ekonomik koşullar sebebiyle, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya-Pasifik, Latin Amerika ve Kanada bölgelerindeki seçili pazarlarda PlayStation 5 konsolunun tavsiye edilen perakende satış fiyatlarını güncelleme kararı aldı. Türkiye’deki yeni tavsiye edilen perakende satış fiyatları şöyle; 

PS5 Diskli Sürüm – 13.199 TL


PS5 Dijital Sürüm – 11.199 TL

Mevcut küresel ekonomik şartlar sebebiyle bir zorunluluk haline gelen bu fiyat artışıyla birlikte SIE, öncelikli olarak PlayStation 5 tedarik durumunu iyileştirerek, mümkün olduğunca fazla oyuncuya ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.”

PlayStation 5 detayları yanında bu da ilginizi Çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Read More



https://newscharotar.com/2022/09/playstation-5-icin-gri-kamuflaj-koleksiyonu-duyuruldu/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment