I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston

featured image

Daily News | Online News

„I Wanna Dance With Somebody”, „I Will Always Love You”, „How Will I Know”, „I Have Nothing”… Zaista je teško izdvojiti, a kamoli nabrojati sve hitove koje je ostvarila jedna od najvećih pop diva svih vremena, Vitni Hjuston. O tome svedoči i Ginisov rekord za najnagrađivaniju umetnicu svih vremena – sa više od 400 nagrada uključujući i 6 Gremija. Uzbudljivu i energičnu priču o njenom životu i karijeri bićemo u prilici da gledamo u filmu I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston za koji je objavljen prvi trejler.

U trejleru su prikazani počeci saradnje sa muzičkim producentom Klajvom Dejvisom i najupečatljiviji koncerti. Kao šlag na tortu, u film je stavljeno i Vitnino spektakularno izvođenje američke himne na Super Bowlu XXV 1991. godine, pred više od 70 hiljada posetilaca.

U biografskoj drami I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston  lik Vitni Hjuston tumači Naomi Eki (Star Wars: The Rise of SkywalkerLady Macbeth), Stenli Tuči (SpotlightThe Lovely Bones) glumi muzičkog producenta Klajva Dejvisa (SpotlightThe Lovely Bones), a Tamara Tuni (FlightThe Devil’s Advocate)  blista u ulozi Vitnine majke Cisi. U ostalim ulogama pojavljuju se Klark Peters,  Nafesa Vilijams i Ašton Sanders.

Režiju filma potpisuje Kasi Lemons (Harriet, Eve’s Bayou, Talk to Me), dok je na scenariju radio Entoni Mekarten, inače 4 puta nominovan za nagradu Oskar i scenarista filma Bohemian Rhapsody.

Ostvarenje I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston predstavlja više od obične biografije. Film o Vitni Hjuston kroz radost i emocije slavi život i muziku jedne od najvećih muzičkih zvezda svih vremena.

Na repertoar domaćih bioskopa stiže krajem godine, a publiku  će povesti na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i život muzičke dive.

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment