Cât câștigă un “aplaudac” la “iUmor” pentru 12 ore de filmare? “Îi număram leu cu leu”

Daily News | Online News

V-ați întrebat vreodată ce beneficii au spectatorii de la emisiunile TV? Ei bine, răspunsul este de-a dreptul uimitor. În acest sezon “iUmor”, o tânără a trecut din postura de ”aplaudac”, în cea de concurent, pentru a împărtăși pe larg experiența din public. Dincolo de momentele interesante la care asistă în cadrul show-ului de televiziune, spectatorii sunt remunerați cu sume deloc atractive.

În plus, o filmare durează în medie, în jur de 12 ore, ceea ce pare să fie destul de obositor. Numărul tinerei a stârnit, așadar, o mulțime de controverse, inclusiv în rândul juraților.

Daily News | Online News Raluca a făcut “saltul” din public pe scenă și a dezvăluit totul

„De când primisem suma de 40 de lei, îi număram leu cu leu, doar ca să mă asigur că banii pe care îi primisem erau corecți.

(NU RATA: CUTREMUR ÎN ANTENE! MIHAI BENDEAC A PLECAT DUPĂ UN SCANDAL-MONSTRU CU PRODUCȚIA! CANCAN.RO A AFLAT DE LA CE A PLECAT TOTUL ȘI CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE LA IUMOR!)

Daily News | Online News Raluca Strugariu a dezvăluit detalii neștiute din culisele emisiunii
Raluca Strugaru a dezvăluit detalii neștiute din culisele emisiunii „iUmor” (Foto: Facebook)

Ce nu voi uita eu niciodată este momentul în care unul dintre oamenii din producție a venit la noi doi și ne-a zis: «Tu și tu, veniți să vă luați sandvișul»”, a povestit Raluca Strugar, chiar pe scena iUmor.

Daily News | Online News Cheloo: “Apreciez gestul tău de a-ți face nevoile pe tot ce se întâmplă în spate”

În comparație cu Delia, Mihai Bendeac și Iulia Vântur, Cheloo a fost, de departe, cel mai impresionat de experiența prin care trece un ”aplaudac” de la iUmor.

(VEZI AICI: CINE L-A HĂRȚUIT VIOLENT PE MIHAI BENDEAC LA FILMĂRILE IUMOR! IREAL! CANCAN.RO A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ACTORUL REFUZĂ SĂ MAI FILMEZE CU TRUSTUL INTACT. E A DOUA OARĂ CÂND SE ÎNTÂMPLĂ)

„Este cel mai ironic număr la adresa iUmor, apreciez gestul tău de a-ți face nevoile pe tot ce se întâmplă în spate și nu apare la televizor. Cineva trebuia să o facă!”, a comentat Cheloo.

Read More



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment