Toyota пропонує викупити відкликані моделі електричних позашляховиків bZ4X

featured image

Як повідомляє The Verge, після відкликання автомобілів у червні Toyota запропонувала викупити відкликані моделі електричних позашляховиків bZ4X. Відкликання пов’язане з проблемою болтів кріплення коліс, які потенційно можуть відірватися.

Спочатку Toyota порадила власникам bZ4X не сідати за кермо і порадила їм повідомити місцевого дилера Toyota, щоб вони могли забрати автомобіль, поки він чекає на ремонт. Потім Toyota надала клієнтам безкоштовну оренду автомобіля.

Лист клієнтам, підтверджений The Verge, показує, що Toyota також запропонує кілька додаткових компенсацій, щоб компенсувати незручності, у тому числі кредит у розмірі 5000 доларів, розширену гарантію та безкоштовну зарядку на зарядних станціях evgo до кінця 2024 року.

Toyota заявила: “Ми знаємо, що клієнти мають багато варіантів вибору при покупці автомобіля. Ми цінуємо їхню лояльність і підтримуємо їх цими діями. Однак, якщо клієнти не хочуть продовжувати використовувати дану можливість, ми пропонуємо їм викупити їх bZ4X.”

Важливо відзначити, що ні у відкритому листі, ні в заяві немає додаткової інформації про те, коли Toyota вирішить це питання. У відкликанні задіяно близько 2700 автомобілів, але точна кількість поставок невідома. Під відгук потрапляє і Subaru Solterra, побудована на тій самій платформі.

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment