Přehled HW novinek z 32. týdne

featured image

AMD se zúčastní letošního Gamescomu

Jak už název napovídá, Gamescom je akce, která se týká především her, ale neznamená to, že by na ni jezdili jenom firmy, jež hry vytváří či vydávají. Důkazem toho je společnost AMD, která nyní oznámila, že bude letos přímo v Kolíně nad Rýnem, na místě konání má mít i vlastní stánek. Zatím však nevíme, co přesně zde bude AMD prezentovat, protože oznámení procesorů Ryzen 7000 má podle dřívějších úniků přijít až 30. srpna, tedy po skončení celého veletrhu. Budeme se tak muset nechat překvapit.

Hey folks! @AMD is attending @gamescom, and so am I!

Finally, to be able to visit this enormous event in person after a 2-year break feels refreshing. I can’t wait to see you all there! pic.twitter.com/wl4p1MFfkO

— Milosz Bialas 🔜 gamescom (@KillNeq) August 12, 2022

Intel Arc opět odložen

U Intelu je to v poslední jedna špatná zpráva za druhou. Katastrofické finanční výsledky a do toho neustálé problémy grafických karet Arc, které i přes všechny sliby stále nejsou na trhu. Nyní přišla společnost s dlouhým článkem, kde najdeme jednu velmi důležitou informaci.

První generace Alchemist měla původně vyjít v prvním kvartálu, poté byla odložena na léto a podle aktuální zprávy se opět zpozdí. Intel už uvádí pouze to, že vyjde „později v tomto roce“ bez jakéhokoli upřesnění. Firma tak už naprosto propásla ideální příležitost, kdy GPU vydat, neboť na podzim už nastoupí RDNA 3 a Lovelace od konkurence, které budou obě výkonnostně úplně na jiné úrovni. Intel se tak dostal do velmi složité situace, kdy bude mít co dělat, aby vydání alespoň trochu zachránil.

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment