Porsche випустила модель 911 за мотивами «Тачок» (Фото)

featured image

Марка Porsche показала унікальний екземпляр спорткара 911. Новинка розроблена на честь героїні знаменитої франшизи Cars («Тачки») Саллі Каррери.

За основу спеціалісти бренду взяли актуальний варіант 911 Carrera GTS (992). У компанії Porsche не ставили за мету розробити копію мультяшної машини, яка була змальована з моделі покоління 996 (це покоління випускалося до середини 2000-х), але постаралися максимально стилізувати автівку під Саллі.

В результаті спорткар отримав ексклюзивний відтінок Sally Blue Metallic, спеціально підготовлені 20- та 21-дюймові колісні диски з малюнком як у мультперсонажу, «татуювання» на задній частині машини, яку видно, лише коли активний спойлер піднятий, а також перелік особливих шильдиків на кузові та в салоні авто.

В технічному плані автівка не відрізняється від стандартної моделі. Її рушійною силою є 3,0-літровий опозитний турбоагрегат потужністю 480 кінських сил (570 Нм), що працює у парі з опціональною механічною трансмісією.

Унікальний автомобіль буде продано на аукціоні RM Sotheby’s, при цьому виручені за машину кошти спрямують на благодійність.

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment