Motorola objavila specifikacije Moto X30 Pro i Razr 2022

featured image

08.08.2022 16:24 |

Mobile

Prošle nedelje, kompanija Motorola naprasno je i potpuno neočekivano otkazala svoj događaj na kom je trebalo da predstavi Razr 2022 i X30 Pro, perjanice svoje ponude. Nensi Pelosi unela je nemir u kinesku državu, a mi od predstavljanja oba telefona ne dobismo niti jedan. Međutim, kako prenosi Gizchina, Motorola je objavila specifikacije, ali i novi datum zvaničnog predstavljanja. 

Motorola X30 Pro 

Kompanija Motorola je pred odloženo predstavljanje svog X30 Pro mobilnog telefona objavila neke informacije o svom dolazećem uređaju: 

  • Čipset, baterija, memorija: Ovaj telefon pokretaće trenutno najbrži procesor dostupan na tržištu, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 koji se sastoji od jednog Cortex-X2 jezgra na 3,2 GHz, tri Cortex-A710 jezgra na radnom taktu od 2,75 GHz, kao i četiri Cortex-A510 jezgra koja rade na 2,0 GHz. U ovom trenutku pominju se dve verzije, sa 8 GB i 12 GB radne memorije, dok je Motorola najavila i 128 GB, 256 GB i 512 GB UFS 3.1 prostora za skladištenje podataka. Sve ovo će biti podržano od strane baterija kapaciteta 4.500 mAh koja će podržavati brzo žičano punjenje od 125 W. 

  • Ekran: Što se tiče ekrana, očekuje nas POLED zakrivljeni ekran dijagonale 6,67 inča i FHD+ rezolucije sa brzinom vertikalnog osvežavanja od 144 Hz, podrškom za HDR10+ kao i pokrivenošću DCI-P3 spektra boja. Ispod ekrana nalazi se senzor otiska prsta. 

  • Kamere: Ovo je telefon koji nudi Samsung ISOCELL HP1 senzor od čitavih 200 MP kao glavnu kameru. Senzor donosi optičku stabilizaciju slike i omogućava snimanje vide zapisa u 8K rezoluciji u 30 frejmova po sekundi. Pored glavnog, tu je i pomoćni ultraširokougaoni senzor rezolucije 50 MP koji takođe donosi i makro funkcionalnost, kao i telefoto senzor rezolucije 12 MP sa dvostrukim optičkim zumom. Što se tiče selfi kamere, ona je rezolucije 60 MP, što obećava dobre rezultate. 

Motorola Razr 2022 

Tu su i specifikacije za novi telefon na preklop kompanije Motorola: 

  • Čipset, baterija, memorija: Ovaj telefon takođe će pokretati Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 uz bateriju od 3.500 mAh, dok još uvek nisu objavljenje informacije o kapacitetu radne memorije i prostora za skladištenje podataka. 

  • Ekran: Ovaj telefon doneće sklopivi ekran dijagonale 6,7 inča sa brzinom osvežavanja od 144 Hz, dok će ekran sa spoljne strane imati dijagonalu od 2,7 inča i na njemu ćete moći čak i da zaigrate vašu omiljenu video igru. 

  • Kamere: Glavna kamera biće rezolucije 50 MP, a tu je još i pomoćna kamera od 13 MP kao i selfi kamera rezolucije 32 MP. 

Za ostatak specifikacije moraćemo da sačekamo zvanični događaj. 

Novi datum 

Novi datum zakazan je za 11. avgust, a tada bi trebalo da dobijemo više informacija o ova dva nova mobilna uređaja kompanije Motorola. 

Ilon Mask želi debatu sa vođama Twittera

Prvi Samsung One UI 5.0 beta je tu

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment