FC U Craiova -0 | Derby de foc , la propriu. Partida începe cu un spectacol în peluze

featured image

Gazdele au un început infernal de campionat, în care s-au descurcat însă foarte bine: au câștigat cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj și au remizat 1-1 cu vicecampioana FCSB.

Live text: FC U CraiovaUniversitatea Craiova

SPORT.RO

Data publicarii:
Duminica 07 August 2022, 21:19

Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 21:53

Adrian Mititelu este surprins în lojă, finanțatorul lui FCU Craiova asistă la derby-ul “de foc” de pe Ion Oblemenco, unde se află peste 23 de mii de suporteri pe stadion.

Universitatea își face curaj și atacă poarta lui Robert Popa. Martic are o cursă pe cont propriu și îi pasează lui Markovic, dar fotbalistul nu poate să fructifice. Trupa lui Croitoru elimină pericolul de la poarta sa.

Crețu îl plachează pe Samuel Asamoah ca în rugby, dar arbitrul nu arată cartonașul galben. Se simte tensiunea jucătorilor. Ambele echipe joacă dur, dar nu riscă mult.

Baeten are o acțiune pe cont propriu în banda stânga și încearcă o centrare către Van Durmen. Mingea trece pe lângă belgian, iar Paul Papp trimite cât mai departe balonul de poarta sa. FCU Craiova este echipa mult mai periculoasă din startul meciului.

FCU Craiova încearcă să asalteze poarta lui Lazar, Beaten ajunge într-o situație favorabilă și șutează puternic spre spațiul porții. Lovitura a fost prinsă cu succes de goalkeeper-ul Universității și calmează jocul.

S-a lăsat fumul deasupra suprafeței de teren. Fanii aruncă torțe și nu se lasă din folosit fumigenele. Se joacă tare, pe contre. Trupa lui Croitoru este pregătită să-și arate forțele.

Markovici primește o pasă pe poziție viitoare, dar Duarte anticipează bine faza și se pune în fața adversarului. Robert Popa prinde mingea la piept, iar FCU Craiova răsuflă ușurată în urma unei ocazii la poartă.

Partida a început! Arbitrul fluieră startul partidei. FCU Craiova atacă de la dreapta la stânga, iar Universitatea de la stânga la dreapta. În peluze, fanii înfocați își susțin echipa favorită cu strigăte și fumigene aruncate.

FCU Craiova: Popa, Achim, ASamoah, Baeten, Bahassa, Compagno, Duarte, Huyghebaert, Negru, Paramatti, Van Durmen

Universitatea Craiova: Lazar, Martic, Papp, Raul, Bancu, Mateiu, Crețu, Hanca, Bairam, Ivan.

Meciul meciurilor din Bănie, FC U Craiova – CS Universitatea Craiova, se joacă astăzi pe ”Ion Oblemenco”, LIVE TEXT de la ora 21:30 pe sport.ro, în cadrul etapei cu numărul 4 din Superliga.

Gazdele de la FC U trec printr-o perioadă foarte bună, asta după ce au luat patru puncte din duelurile cu primele două clasate în ediţia precedentă (3-1 cu CFR Cluj, 1-1 cu FCSB).


În plus, jocul este unul competitiv, dovadă fiind şi media paselor reuşite din acest sezon, 432 pase corecte / meci, locul 1 la acest capitol, subliniază site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

De cealaltă parte, deşi au un început mai greu de campionat (două remize şi o înfrângere), asta şi din cauza faptului că sunt implicaţi şi în Conference League, oaspeţii de la Universitatea rămân o forţă a principalei competiţii interne, conform sursei citate mai sus.

În ediția precedentă, Universitatea a câștigat ambele partide din campionat cu rivala FC U, de fiecare dată impunându-se cu 2-0.

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment