Diablovka Path of Exile obdrží příští týden další expanzi

featured image

Jestli je na herní scéně diablovka, která je schopná vyzvat samotné Diablo 3, je to rozhodně Path of Exile. Tenhle kousek prochází stabilní formou evoluce podporovanou bezplatnými datadisky, které do hry přidávají nový obsah a tím jí dělají atraktivnější pro nové i staré hráče. Aktuálně do tohoto díla míří datadisk Lake of Kalandra, jenž dorazí na PC už 19. srpna, zatímco konzolové verze se tohoto výrazného rozšíření dočkají až 25. srpna. A cože do hry přinese? Jezerní lokaci Kalandra, jejíž taje máte možnost začít zkoumat skrze specifický předmět Zrcadlovou desku. Tu máte možnost formovat a tak si definovat specifické dungeony, do nichž se následně lze vydat. V těchto lokacích budete nacházet kousky příběhu této expanze.

Krom nové lokace a této zásadní novinky přinese Path of Exile – Lake of Kalandra do hry také úpravy balance některých prvků, čtrnáct nových předmětů a také čtveřici gemů. Na celou podobu chystaného obsahu se můžete podívat na oficiálních stránkách hry.

The full patch notes for Path of Exile: Lake of Kalandra are available now!https://t.co/hGI27uvgmp pic.twitter.com/g4bEIy9SXE

— Path of Exile (@pathofexile) August 11, 2022

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment