Debut cu dreptul pentru Erling Haaland în Premier League. Dubla starului securizează victoria lui Manchester City

featured image


Anglia

Manchester City s-a duelat în prima etapă a eșalonului de top englez cu West Ham, scor 2-0.

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 21:19

Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 21:24

Erling Haaland a fost decisiv pentru Pep Guardiola în meciul de deschidere a sezonului pentru Manchester City. Norvegianul a înscris primul gol în Premier League pentru “cetățeni” în minutul 36, în urma unei lovituri de la unsprezece metri.

Al doilea gol a venit după o acțiune excelentă de partea trupei lui Guardiola. Kevin DeBruyne a oferit un assist de excepție lui Haaland care a ciupit balonul în poarta lui Areola.

West Ham – Manchester City 0-2

City a dominat clar partida cu numeroase ocazii de gol la poarta adversă. Însă, cu toate acestea, doar două șuturi pe poartă au trimis “cetățenii”. Formația de pe Etihad a condus-o pe West Ham și la posesie, 76% – 24%, așa cum arată statisticile oferite de FlashScore.

Ce a spus Erling Haaland în urma victoriei

„Au fost câteva celebrări bune și sunt fericit. Mă bucur că el (n.r. – tatăl meu, Alfie) a văzut ambele goluri și este un moment măreț pentru mine că mi-am făcut debutul în această competiție. Trebuie să continuăm în această formă.”, au fost cuvintele lui Haaland după meci, potrivit paginii oficiale de Twitter a lui Manchester City.

“We have to keep going!” ????

⚒️ 0-2 ???? #ManCity pic.twitter.com/UVHo4MI3DT

— Manchester City (@ManCity) August 7, 2022

Haaland a fost desemnat și omul meciului după performanța reușită. Norvegianul a fost achiziționat în această perioadă de mercato de conducerea de pe Etihad pentru 60 milioane de euro, în urma activării clauzei sale stipulată în contractul cu Borussia Dortmund. 

ARTICOL RECOMANDAT

Today’s @EASPORTSFIFA Man of the Match…

✨ @ErlingHaaland ✨

⚒️ 0-2 ???? #ManCity pic.twitter.com/E1CF5JDirS

— Manchester City (@ManCity) August 7, 2022

ARTICOLE PE SUBIECT


Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment