Dan Petrescu a refuzat să ofere vreun interviu după Chindia

featured image

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 21:13

Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 21:12

CFR Cluj a rezolvat meciul din primul repriză, grație golurilor marcate de Muhar și Yeboah, însă situația s-a complicat în repriza secundă, când campioana a avut nu mai puțin de trei oameni eliminați.

Chindia Târgoviște – CFR Cluj | De ce nu a acordat Dan Petrescu interviuri

Yeboah a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Ioniță, fapt care a stârnit proteste vehemente din partea lui Dan Petrescu. Antrenorul a văzut și el cartonașul roșu, iar câteva minute mai târziu a fost eliminat și Gabriel Debeljuh.

După meciul de la Ploiești, Dan Petrescu a refuzat să meargă la interviuri. Antrenorul lui CFR Cluj s-a fotografiat cu câțiva copii prezenți la stadion, iar ulterior s-a urcat în autocar.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, care a considerat nedreaptă eliminarea lui Yeboah, a explicat că Dan Petrescu se grăbea să prindă avionul.

“Probabil că se pierdea avionul, dar interviurile trebuie date. Acum, eu nu sunt cu ei pentru că am COVID. Eu sunt covidat. Sunt foarte bine, dar pozitiv”, a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Dan Petrescu ar urma să fie suspendat pentru cel puțin două etape, astfel că nu va putea sta pe bancă la duelurile cu FC Botoșani și FC Hermannstadt.

ARTICOL RECOMANDAT

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment