CEC Bank: Schimbarea foarte IMPORTANTA care ii Vizeaza pe Clienti

featured image

CEC Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, are un anunt foarte important pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie o schimbare despre care ar trebui sa stie. Luna trecuta cei de la CEC Bank au actualizat aplicatia pe care o ofera pentru telefoanele mobile cu sistem de operare iPhone si Android, implementand in ea o schimbare care trebuia sa fie oferita de mult mai multa vreme, dar ajunge abia acum, totusi.

CEC Bank a anuntat clientii in legatura cu faptul ca a implementat in sfarsit optiunea de a primi notificari in momentul in care au loc tranzactii din conturile pe care le avem la banca. Vorbim despre un sistem care ne poate anunta in timp real, teoretic, despre tranzactiile care au loc pentru conturile noastre, iar asta deoarece CEC Bank ne vorbeste despre implementarea unui sistem de notificari push, adica notificari in timp real pentru tranzactiile din conturi.

CEC Bank spune ca acest serviciu este oferit gratuit pentru clienti, si e normal deoarece nu e vorba despre SMS-uri trimise catre iPhone, Android, sau alte telefoane, ci doar despre notificari push, deci costurile sunt mult mai mici. Desigur ca va trebui sa accesati aplicatia si sa activati trimiterea de notificari pentru ca ea sa va poata trimite notificarile push pe iPhone si Android in momentul in care are loc o tranzactie pentru conturile voastre bancare.

CEC Bank spune deasemenea ca a implementat in sfarsit si posibilitatea de a vedea in aplicatie informatii despre numarul cardului, data de expirare, sau codul CVV2, ceva ce la alte aplicatii exista de multa vreme. Desi a fost nevoie de o lunga perioada de asteptare pentru ca aceasta functionalitate sa fie oferita si in aceasta aplicatie, iata ca totusi ea ne este intr-un final oferita de banca, totul dupa instalarea celei mai recente versiuni a aplicatiei sale pentru iPhone si Android.

CEC Bank distribuie aplicatia sa pentru mobile banking direct prin App Store si Google Play Store, asa ca trebuie sa intrati acolo pentru a o instala, ea fiind oferita gratuit, si e recomandat cu putere sa o instalati exclusiv din magazinele de aplicatii oficiale.

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment